NFL 4-on-4: Thanksgiving-editie

1. Donderdag is het Thanksgiving. Waar zijn jullie het meest dankbaar voor dit NFL-seizoen?

Toon Aerts: “Ik ben zeer dankbaar dat het seizoen überhaupt plaatsvindt. Daar waren we allemaal toch bepaald sceptisch over voor aanvang. Er is eigenlijk maar één keer een moment geweest waarop het er slecht uitzag en dat was bij de uitbrak bij de Titans. Dat ligt intussen alweer ver achter ons en nu gaan alle games gewoon door zoals gepland en lijkt het er sterk op dat we een volledig seizoen gaan kunnen afwerken. Dat vind ik eigenlijk best fantastisch!”

Luuk Dokter: “Als Bills-fan blijf ik in eerste instantie dichtbij huis. Ik ben dit seizoen dankbaar voor Brian Daboll en Josh Allen. Daboll heeft met zijn inventieve play calling laten zien dat hij bij de beste offensive coordinators hoort. Als een echte discipel van Belichick weet hij zijn tegenstanders op de juiste manier te bespelen. Allen floreert in zijn aanval. De stappen die de jonge quarterback zet, zijn zeer onverwacht. Zijn accuracy is enorm vergroot en zijn bodem ligt een stuk hoger. Buffalo lijkt haar franchise quarterback te hebben gevonden. Daarnaast ben ik dankbaar voor de geweldige optredens van de spelers voor wie ik altijd al een zwak heb gehad: Deshaun Watson en DeAndre Hopkins.”

Ton de Vries: “Dat er een seizoen is en we elke week football kunnen kijken! Dat had ik een paar maanden geleden echt niet gedacht. Ook ben ik dankbaar voor het feit dat spelers eindelijk gezamenlijk op durfden te staan en statement maakten tegen systematisch racisme. Amerika heeft nog een lange weg te gaan maar dat was een mooie stap.”

Chris van Dijk: “De arts van de Chargers die Tyrod Taylor in week twee uitschakelde… Nee zonder gekheid, er is veel om dankbaar voor te zijn, want het is een heerlijk seizoen. Dit klinkt misschien gek voor een Eagles-seizoen, maar elke week zien we fantastische dingen. Dat had niemand toch durven hopen in september. Nu is er wel een Thanksgiving-wedstrijd verplaatst, maar toch lijkt het er niet alleen op dat we een heel seizoen gaan spelen, maar alles lijkt ook nog redelijk op tijd af te zijn.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen