NFL 4-on-4: Thanksgiving-editie

2. De blessure van Joe Burrow is een van de dieptepunten van het seizoen. Hoe moet het nu verder voor de Bengals en Burrow?

Toon Aerts: “Dit seizoen zullen de Bengals het moeilijk hebben om nog een game te winnen. Ryan Finley zag er heel onzeker uit als vervanger. Naar volgend seizoen toe moeten de Bengals 100% focussen op het verbeteren van de o-line. Het is simpelweg onaanvaardbaar om je belangrijkste asset op die manier als een “kalkoen op Thanksgiving” – om even in thema te blijven – te laten vermoorden door elke defense waar je tegenover staat. Ze gaan gelukkig wel opnieuw een hoge draft pick hebben, dus ze zullen meteen wat kwaliteit kunnen toevoegen.”

Luuk Dokter: “Ze zullen weer een hoge pick krijgen. Die moet naar de o-line. Burrow is een groot talent en zal nog meer kunnen uitblinken met een sterke lijn om hem te beschermen. Wellicht hebben ze de mogelijkheid om iets terug te traden en zo meer jong talent binnen te kunnen halen.”

Ton de Vries: “Het enige voordeel aan deze blessure is dat de Bengals front office nu ruim de tijd heeft om eindelijk een degelijke offensive line op de been te brengen. Dat lijkt mij prioriteit nummer één. Je franchise-QB zo slecht beschermen is ongekend.”

Chris van Dijk: “Het belangrijkste wat er nu moet gebeuren, is dat Burrow de tijd krijgt om te herstellen. Theoretisch zou hij precies aan de start van het nieuwe seizoen fit kunnen zijn, maar ik hoop dat ze Burrow niet overhaasten om weer op het veld te komen staan. Kijk naar Carson Wentz en hoe hij bleef kwakkelen met blessures. Verder is er nu het bewijs dat de offensive line verbeterd moet worden. Dat kan via de draft, maar liever nog halen ze in free agency wat spelers die zich al bewezen hebben om zeker te weten dat Burrow de bescherming krijgt die hij verdient.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen