NFL 4-on-4: Spanning in de NFC Wild Wild West

4. De Dolphins en Raiders presteren verrassend sterk in de AFC. Welke van de twee zien jullie dit seizoen het verst komen?

Ton de Vries: “De Dolphins maken echt een enorme indruk op mij. Ze spelen met zeer veel overtuiging de laatste weken. Het voordeel voor de Dolphins is dat ze nog een kans maken op de divisietitel. Dat zit er voor de Raiders (vanwege de Chiefs) niet in. Daarom denk ik dat de Dolphins stieken ver kunnen komen dit seizoen. Ik sluit een AFC Championship game zeker niet uit!”

Luuk Dokter: “Voor Miami ben ik bang dat de Tua-magie ietwat uitwerkt. Hij begon sterker dan verwacht, maar het is een kwestie van tijd voor de NFL hem doorheeft. Tua is goed, maar ik zie bij hem niet dezelfde spark als bij Murray en Jackson. Daarom verwacht ik dat de Dolphins de stijgende lijn niet kunnen doorzetten. De Raiders, daarentegen, hebben een mooie balans van jeugd en ervaring op hun cruciale posities. Indien ze de Chiefs dit weekend weer weten te verslaan, zie ik ze zelfs erg ver komen in het post-season.”

Toon Aerts: “Ik zie in de Dolphins het meer complete team. Zeker defensief hebben ze enorme stappen gezet. Tua lijkt ook week na week te groeien en is nog steeds ongeslagen. Wat een start van zijn carrière! Ik zie de Dolphins nog tot het einde van het seizoen meestrijden om de AFC East-titel (wie had dat gedacht?!) en ze moeten zelfs in staat zijn om een play-offwedstrijd te winnen. De toekomst oogt meer dan rooskleurig in Miami!.”

Chris van Dijk: “De Raiders verrassen mij positief. Je ziet ze stapje voor stapje beter worden. Toch komt het nog een jaar te vroeg om echt mee te gaan doen. De Dolphins zijn als ploeg completer. Het spel van Tua is nog niet indrukwekkend, maar in de breedte is Miami de betere ploeg van de twee. De Dolphins zouden zo maar eens de divisie kunnen winnen en gaan de play-offs zeker halen.”


Lees hier alle NFL 4-on-4 artikelen!

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen