NFL 4-on-4: Spanning in de NFC Wild Wild West

2. Drew Brees is waarschijnlijk pas weer beschikbaar in de play-offs. Gaat het Jameis Winston lukken om de Saints naar de winst in de NFC South te leiden?

Ton de Vries: “Ja, dat denk ik wel. Het was een uitstekende zet van de Saints om Winston als back-up binnen te halen voor een appel en een ei. Dit team heeft zoveel kwaliteit aan beide kanten van de bal dat menig QB daar raad mee zou moeten weten. Winston heeft genoeg kwaliteit om dit team overwinningen te bezorgen. Hij zal ook nog eens extra gemotiveerd zijn om zijn oude team voor te blijven.”

Luuk Dokter: “Ja, met de hakken over de sloot. Ik denk dat 9-7 voldoende moet zijn voor de play-offs en dat is het uiteindelijke record als Brees niet terugkeert. Ik vond Winston erg onzeker tegen een tegenstander die hem niet per se angst zou moeten inboezemen. De gimmicky plays met Taysom Hill gaan niet helpen.”

Toon Aerts: “Het is in ieder geval jammer dat Jameis nu niet meer tegen zijn oude team de Buccaneers moet aantreden. Als je het schema van de Saints voor de rest van het seizoen bekijkt, moet het wel mogelijk zijn om zelfs met Jameis Winston – wellicht in combinatie met Taysom Hill – de divisietitel in de wacht te slepen. Enkel de Chiefs en de Vikings lijken mij nog zware wedstrijden te worden voor de Saints.”

Chris van Dijk: “Het programma van de Saints is op het oog de komende weken niet heel zwaar, maar schijn bedriegt. De Falcons hadden natuurlijk gewoon 6-3 moeten zijn en hebben de potentie om de play-offs te halen. Daar spelen de Saints twee van de volgende drie wedstrijden tegen. Winston mag één keer meer verliezen dan de Bucs voor de divisiewinst en uiteindelijk gaat dit wel lukken. Niet dankzij Winston, maar vooral dankzij Kamara die zich in de MVP-discussie gaat mengen.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen