NFL 4-on-4: Spanning in de NFC Wild Wild West

1. De Seahawks De NFC “Wild Wild West” wordt met de week leuker. Wie gaat er uiteindelijk met de divisietitel vandoor?

Ton de Vries: “Ik geef de Rams een goede kans. Dat is voor mij het enige team dat zich toont aan beide kanten van de bal. Zowel de Seahawks als de Cardinals blinken uit in offensive firepower maar de verdediging (vooral bij Seattle) laat te wensen over. In 8 van de 9 wedstrijden dit seizoen kregen de Rams 3 of minder punten in de tweede helft. Een teken dat de coaching staff het team uitstekend aan weet te passen aan de wedstrijd. Ondanks dat de Seahawks het makkelijkste schema hebben, ga ik voor de Rams.”

Luuk Dokter: “Het valt niet mee en gelukkig niet op dezelfde manier als de NFC (L)East. Ik vind de Rams erg wisselvallig, de Seahawks hebben een waardeloze defense en de Cardinals zijn van die drie het beste aan beide kanten van de bal. De 49ers tellen al niet meer mee. Ik ga voor de Cardinals.”

Toon Aerts: “In onze podcast ging ik afgelopen week nog steeds voor de Seahawks en daar ga ik bij blijven. De ondermaatse Russell Wilson van de afgelopen twee weken was een anomalie en hij zal spoedig zijn vorm terugvinden. Dit moet zijn MVP-seizoen worden en ik geloof er nog steeds in dat hij dat kan waarmaken. De Seahawks gaan opnieuw 40 punten per week scoren en halen daarmee alsnog de divisie binnen.”

Chris van Dijk: “De Seahawks hebben het makkelijkste programma en de beste quarterback. Ondanks de defensieve problemen geef ik de Seahawks toch de meeste kans om de divisie te winnen.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen