NFL 4-on-4: Spanning in de NFC Wild Wild West

3. De Ravens kennen een mindere periode. Gaan zij zich zondag kunnen herstellen tegen de Titans?

Ton de Vries: “Ik vrees voor de Ravens van niet. Dit is een ongunstige match-up voor ze. Denk nog maar eens terug aan de play-offs van vorig jaar. Alles wijst op een monster game van Derrick Henry. In de slotfase van het reguliere seizoen zullen de Ravens zich moeten proberen te herstellen. Gezien het schema kan dat. Ik verwacht dat ze met de hakken over de sloot de play-offs halen.”

Luuk Dokter: “Als er een team is waar de Ravens zich absoluut niet tegen kunnen herstellen, is het wel Tennessee. De Ravens staan derde van onderen als passing offense en de rushing offense staat tweede in de league. Bij de Titans is de rushing defense beter dan de passing defense. Een mismatch, dus. De Ravens defense is goed aan beide fronten, maar een geweldenaar als Henry en Tannehill als quarterback weten hun weg daar wel te vinden.”

Toon Aerts: “Ze zullen moeten. Als het mis gaat tegen de Titans, komen de Ravens behoorlijk in de problemen voor de play-offs. Er doen in de AFC namelijk nog een pak teams mee voor die laatste wild card. Het is hoog tijd dat de Ravens opnieuw hun vorm terugvinden, want de aankomende wedstrijden zullen, met games tegen de Titans en de Steelers, geen lachertjes worden.”

Chris van Dijk: “Dat de Ravens van de Patriots verliezen, zegt me op zich niet zo veel. De weersomstandigheden speelden in dit duel een belangrijke rol en die zullen niet het hele seizoen zo slecht blijven. Toch heb ik het gevoel dat er iets niet goed zit in Baltimore. Spelers hebben openlijk kritiek op elkaar en maakten zondag veel overtredingen. Vier personal fouls zijn vaak een teken van ongedisciplineerdheid en frustratie. Ik ben daarom bang dat het niet meer goed gaat komen met de Ravens en verwacht dan ook een zege van de Titans.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen