NFL 4-on-4: overreactions na week 1


4. We hebben elk team nu een keer in actie gezien. Dus een goed moment om deze vraag te beantwoorden: Welke twee teams gaan we in de Super Bowl zien? En wie wint er?


Ton de Vries

“In de AFC blijf ik bij de Chiefs. In de andere conference twijfelde ik voorafgaand aan het seizoen tussen de Cowboys en de Saints. De Cowboys vielen me vies tegen, dus op basis daarvan kies ik nu voor de Saints, die overigens ook geen verpletterende indruk maakten. Mahomes en co hebben voorlopig wat mij betreft een streepje voor om weer met de Lombardi Trophy aan de haal te gaan.”

Luuk Dokter

“Na week 1 blijf ik bij mijn oorspronkelijke verwachting: Chiefs en Saints. Erg saai, ik weet het, maar er is geen enkele reden om iets anders te denken. De Chiefs domineerden zonder uit te blinken en de Saints wonnen eenvoudig van een grote rivaal; min of meer zonder Michael Thomas.”

Toon Aerts

Hear me out. Ik ben ongelooflijk gecharmeerd van wat Cam Newton en de Patriots lieten zien afgelopen weekend. Het was een typische lelijke Patriots-overwinning, maar die wel liet zien dat er meerdere manieren bestaan om wedstrijden te winnen; en dat coaching zo ongelooflijk belangrijk is. Ik spring bij dezen meteen terug op de Cam Newton bandwagon en ik zeg dat de Patriots tegen alle verwachtingen in de Super Bowl bereiken. Daarin nemen ze het dan op tegen de New Orleans Saints, die defensief heel goed voor de dag kwamen in Week 1. Offensief kan het allemaal nog beter, maar voor zowel de Saints als de Patriots geldt dit jaar: defense wins Championships!”

Chris van Dijk

“In het kader van de overreactions hoor ik natuurlijk mijn Super Bowl voorspelling aan te passen. Dus ik ga voor twee andere finalisten. De Chiefs hebben op zich niets gedaan om niet de favoriet te zijn, maar ik switch naar de Ravens. Jackson was heel goed en heeft echt een chip op zijn schouder. Waar Mahomes door iedereen gezien wordt als beste quarterback in de league en zijn megacontract binnen heeft, houdt Jackson de motivatie door de twee vroege play-off nederlagen. De tegenstander van de Ravens worden de Seahawks. Drew Brees begint snel oud te worden en uiteindelijk blijft het een quarterback-league. Russell Wilson wordt de eerste speler sinds Kurt Warner die als MVP de Super Bowl wint.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Beste Luuk, ze zenden bij Fox sports op zondagavond ook vanaf 19:00 uur NFL REDZONE uit. Nu 2 zondagen gekeken en geen verbindingsproblemen en dergelijke meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen