NFL 4-on-4: overreactions na week 1


3. Wat is voor jou de grootste negatieve verrassing van week 1? En waarom?


Ton de Vries

“Dan ga ik toch voor de obvious one. De Browns waren echt dramatisch. Natuurlijk, ze spelen tegen een topteam, maar er mag toch meer van ze verwacht worden. Als je Beckham, Landry, Chubb, Hunt, Hooper en Njoku in de gelederen hebt, ben je het aan je stand verplicht om meer dan zes punten te scoren. Donderdagavond wordt meteen heel belangrijk voor de Browns. Ze zullen moeten winnen van de Bengals om niet meteen het seizoen weer te vergooien.”

Luuk Dokter

“Dan blijf ik bij het duel dat ik compleet live zag: de Jets bij de Bills. New York is wel heel erg slecht. Ik had een dominante overwinning van Buffalo verwacht, maar dit was gewoon beschamend. Doordat de Bills in de tweede helft de voet van het gaspedaal haalden, bleven de Jets in leven. Ze maakten echter geen moment aanspraak op de overwinning. Het zou me overigens verbazen als ze dit seizoen überhaupt één overwinning boeken.”

Toon Aerts

“Twee zeer slecht gecoachte teams komen meteen bij me op: de Detroit Lions en de Los Angeles Chargers. De aanval van de Chargers is ronduit slaapverwekkend met Tyrod Taylor under center en in het vierde kwart nam coach Lynn een aantal zeer discutabele beslissingen die de Bengals in de wedstrijd hielden. Het is een geluk voor hem dat de Bengals zelf nòg liever wilden verliezen. De manier waarop de Lions de zege weggeven tegen de Bears is onvergeeflijk. Dat schrijf ik dan toch vooral aan coach Matt Patricia toe. Hij was als defensive coordinator erg goed in New England. Als play caller van een niet eens zo slecht team, valt het me allemaal toch te veel tegen.”

Chris van Dijk

“Ik geef de teams die ik in vraag 1 noemde een pass, dus dan kom je uit bij ploegen waar al een basis ligt. De Jets waren in de eerste helft dramatisch, maar gezien het vertrek van Jamal Adams en de opt-out van CJ Mosley kwam dit niet als verrassing en bleef het verlies nog redelijk binnen de perken. Ook de Eagles passen in dit lijstje, want zelfs met deze blessures hoort de ploeg van Washington te winnen. De grootste tegenvaller voor mij was daarom San Francisco. De 49ers mogen als excuus aanvoeren dat ze wat blessures hebben op wide receiver en dat ook George Kittle niet helemaal fit was. Een voorsprong van tien punten mag je eigenlijk niet meer uit handen geven als titelkandidaat. De zware wedstrijden zitten allemaal in het tweede gedeelte van het programma, dus de ploeg kan de komende weken niet te veel verliezen. Er komen twee halve bye-weken in New York aan, maar mocht er een keer verloren worden, dan zijn de problemen echt groot.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Beste Luuk, ze zenden bij Fox sports op zondagavond ook vanaf 19:00 uur NFL REDZONE uit. Nu 2 zondagen gekeken en geen verbindingsproblemen en dergelijke meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen