NFL 4-on-4: overreactions na week 1


1. Week 1 is achter de rug. In (half) lege stadions weliswaar, maar we hebben weer football kunnen zien. Wat is je het meest opgevallen in de eerste week?


Ton de Vries

“Dat veel teams terugvallen in oude gewoontes. De Bengals verliezen weer zoals alleen de Bengals dat kunnen. In Cleveland was het weer een drama en Bill Belichick heeft weer een manier gevonden om wedstrijden te winnen. Het voelde als vanouds! Verder viel me op dat de kickers er nog niet helemaal klaar voor waren. Er werden veel makkelijke field goals en PATs gemist. De kicker van de Bengals spande de kroon; helemaal door een blessure te veinzen na zijn misser.”

Luuk Dokter

“Als NFL GamePass gebruiker is het ieder jaar weer frustrerend dat Redzone niet werkt als het moet. Ze hebben een ruim half jaar om te zorgen dat het in week 1 werkt, maar toch valt het altijd tegen. Verder vond ik de crowd noise positief opvallen. Kijken zonder publiek ging daarom prima.”

Toon Aerts

“Het viel me ten eerste op dat ik me helemaal niet gestoord heb aan die lege stadions. De wedstrijden waren nog steeds even vermakelijk als voorheen. Verder is het wel opvallend dat sommige teams echt klaar leken voor de start, terwijl anderen een duidelijk nadeel ondervinden van een voorbereiding zonder oefenwedstrijden. Tenslotte is het toch ook markant dat het steeds dezelfde teams zijn die creatieve manieren vinden om wedstrijden te verliezen. De Bengals, de Lions en de Browns krijgen ook weer een pak slaag. Het lijken toch steeds dezelfde klanten die in hetzelfde bedje ziek blijven.”

Chris van Dijk

“De invloed van corona op de start van het nieuwe seizoen. Dan heb ik het overigens niet over de lege tribunes, want die vielen mij niet echt op. Het was echter wel interessant om te zien dat ploegen met nieuwe coaches en/of nieuwe quarterbacks vaak niet brachten wat we van ze hadden verwacht. Kijk naar de Colts, Cowboys, Browns, Bucs. Allemaal ploegen waar we meer van hadden verwacht. Van de Browns en Bucs verwachtte ik misschien niet een overwinning, maar wel dat het spannender zou zijn. Voor deze teams is het te hopen dat het niveau omhoog gaat als ze meer samen hebben gespeeld.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Beste Luuk, ze zenden bij Fox sports op zondagavond ook vanaf 19:00 uur NFL REDZONE uit. Nu 2 zondagen gekeken en geen verbindingsproblemen en dergelijke meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen