NFL 4-on-4: overreactions na week 1


2. Wat is voor jou de grootste positieve verrassing van week 1?


Ton de Vries

“De Seahawks. Ik heb meerdere malen, ook in de 4-on-4, de Seahawks als team bestempeld dat dit seizoen wel eens zou kunnen terugzakken. Niets lijkt minder waar. Wilson was fantastisch en Jamal Adams was echt een difference maker in de defensie. We moeten niet te veel conclusies trekken na een week, maar dit was zeker indrukwekkend.”

Luuk Dokter

“De offensieve effectiviteit van de Jaguars. Ze zijn volgens mij de grootste verrassing in de League. Vooral dat de overwinning tegen de Colts kwam, is wat mij betreft onverwacht. Cultfiguur Gardner Minshew II wist Indianapolis vakkundig af te troeven.”

Toon Aerts

“Twee teams waarvan iedereen had gedacht dat ze al bij voorbaat de handdoek zouden gooien en “tanken”, willen toch iets van hun seizoen maken. Dat zijn de Jaguars en het Washington Football Team. Het staat me erg aan dat ze zich niet zomaar naar de slachtbank laten leiden, maar dat ze het competitieve laten primeren. Dat toont toch maar weer aan dat het niet makkelijk is om een NFL-wedstrijd te winnen!”

Chris van Dijk

“Het was heerlijk om weer football te zien en er is zoveel om uit te kiezen. De zeges van Washington en Jacksonville waren niet verwacht, de Packers en Seahawks speelden stukken beter dan verwacht. Kyler Murray maakte een stap vooruit, maar misschien verraste Lamar Jackson mij nog wel het meest. Zijn diepe bal was vorig jaar ondanks het winnen van de MVP zijn minste punt, maar ook daarin blonk hij zondag uit. Als dit zo blijft, is het niet eens zo heel zeker dat Patrick Mahomes de komende tien jaar de beste quarterback in de NFL is.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Beste Luuk, ze zenden bij Fox sports op zondagavond ook vanaf 19:00 uur NFL REDZONE uit. Nu 2 zondagen gekeken en geen verbindingsproblemen en dergelijke meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen