NFL 4-on-4: oud maar (nog) niet versleten


2. Philip Rivers (38) en de Colts zijn nogal wisselvallig, gaan ze de play-offs nog halen?


Chris van Dijk

“De race om de wild card plaatsen wordt nog zeer interessant. De Colts hebben geluk dat er drie tickets te verdienen zijn. Ik denk nog steeds dat de Steelers, Colts, Browns en Patriots gaan strijden om de wild card tickets. Ik had verwacht dat Pittsburgh zou af haken, maar dat zie ik nu niet meer gebeuren. Het gaat tussen de Pats en Colts en dan zie ik het somber in voor Rivers.”

Toon Aerts

“Ik maak me zorgen, vooral gezien het zware schema dat de Colts nu wacht. Rivers had een indrukwekkend tweede kwart tegen de Bengals, waarin het volle potentieel van zijn team werd benut, maar in de overige drie kwarten was het vrij matig. De wedstrijd tegen de Bengals was illustratief voor het seizoen dat de Colts voorlopig draaien: met ups en downs. Als ze de aankomende weken min of meer goed doorkomen (wedstrijden tegen de Ravens, tweemaal de Titans en de Packers), dan maken ze wat mij betreft wel een goede kans op een wild card.”

Luuk Dokter

“Eigenlijk kan ik daar een vergelijkbaar antwoord geven als bij Brady. Ze zijn wisselvallig, maar de defense en offensive playmakers helpen enorm. Ze gaan sowieso als tweede eindigen in de AFC South, achter de Titans. Daarmee halen ze ook de play-offs.”

Ton de Vries

“Ik had hoge verwachtingen van de Colts begin dit seizoen, maar dat maken ze slechts sporadisch waar. De Bengals game is natuurlijk een mooi voorbeeld. Dramatische eerste helft, gevolgd door een waanzinnige comeback in de tweede. Voor mij voelt het allemaal niet stabiel genoeg. Ik schrijf ze nog niet helemaal af maar als ik het nu zou moeten zeggen denk ik niet dat ze het gaan halen.”

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen