NFL 4-on-4: het programma en coaches in problemen

3. De Sport-Amerika Power Rankings is weer uit. Welk team had volgens jou veel hoger of lager moeten staan?

Toon Aerts: “Ik vind dat het Washington Football Team wat meer liefde verdient dan een 22ste plek. Ze hebben een ronduit angstaanjagende defense die wel eens tot een elite-niveau zou kunnen doorgroeien dit seizoen. Daarnaast zijn ze er offensief op vooruit gegaan en hebben ze met Fitzpatrick een meer dan capabele quarterback aangetrokken. Wat mij betreft hoort het Football Team tot de beste vijftien teams in de NFL.”

Jurian Ubachs: “Met de onderbouwing is weinig mis, echt waar. Toch heb ik moeite met Cleveland op nummer 5. Zoals een Amerikaanse vriend – en Steelers-fan – van mij altijd zegt: Browns gonna Brown. Ik weet niet of ik een topnotering van deze franchise serieus kan nemen tot ze zichzelf eens √©cht bewijzen. Maar goed, misschien ben ik te streng. Vorig jaar werden de play-offs bereikt √©n Pittsburgh daarin verslagen, dus er liggen zeker kansen. Verder heb ik geen moeite met de 18e plek voor de Patriots, maar het zou me niet verbazen als ze, wanneer het seizoen loopt, nooit meer √≥nder die plek zullen staan.”

Luuk Dokter: “De Browns staan te hoog om de redenen van Jur en Washington staat te laag om de redenen van Toon. Persoonlijk vind ik de Colts relatief hoog staan. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een fantastisch team, maar met Rivers under center was het al niet de nummer acht. Carson Wentz is in zijn meest recente vorm vele malen instabieler en daar past geen achtste positie in de power rankings bij.”

Chris van Dijk: “Uiteraard ben ik het volledig met de ranking eens, al staan de Texans op plek 32 eigenlijk nog iets te hoog. Twee ploegen waar ik moeite mee had om in te schatten waren de LA Rams en de New Orleans Saints. Eigenlijk ben ik niet overtuigd van Matthew Stafford en zou het me niet verbazen als die weg gaan zakken. In omgekeerde richting zouden de Saints wel eens kunnen stijgen. Drew Brees had al een minder seizoen, dus grote kans dat ze niet zo ver terug gaan zakken met een nieuwe quarterback.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen