NFL 4-on-4: het programma en coaches in problemen

1. Het programma is uit. Welke wedstrijd hebben jullie als eerste omcirkeld?

Toon Aerts: “Tampa Bay op bezoek bij de New England Patriots. Tom Brady keert voor ’t eerst terug naar Gillette Stadium. Als Super Bowl MVP nota bene. ‘Nuff said‘.”

Jurian Ubachs: “Ik kan niet anders dan me aansluiten bij Toon en heb ook het idee dat andere sappige matchups de afgelopen tijd al eens benoemd zijn. Dus ik zoom eens in op een andere, wat minder flashy wedstrijd. Op 24 oktober gaan de Detroit Lions op bezoek bij de Los Angeles Rams, oftewel: quarterbacks Matthew Stafford en Jared Goff met hun nieuwe teams elk tegen hun oude team. Zou er een wedstrijd op de kalender staan waarin hun persoonlijke motivatie groter is dan hier? Ik denk het niet.”

Luuk Dokter: “Ik moet me ook aansluiten bij Toon. Dat is dé wedstrijd van het reguliere seizoen. Persoonlijk heb ik ook de Bills matchup met Tom Brady omcirkeld. Het is voor het eerst dat hij tegen een Josh Allen in zijn huidige vorm speelt. Een mooie kans voor Allen en Buffalo om een keer revanche te nemen.”

Chris van Dijk: “Bucs bij de Patriots is leuk in de week ervoor, maar dat wordt natuurlijk geen spannend potje. Mijn keuze is SNF een week later. De Bills op bezoek bij de Chiefs. Buffalo was vorig jaar de grote verrassing, maar komend jaar zal alles weer anders zijn. Het lawaai in Kansas zal iets worden wat Josh Allen het afgelopen jaar niet gewend was. Na een relatief makkelijk begin van het seizoen is dit de eerste echte test voor Buffalo om te kijken of ze nog een stapje verder kunnen komen.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen