NFL 4-on-4: de spelers van de toekomst

1. De Lions hebben Matt Patricia ontslagen. Dat betekent dat aan het einde van het seizoen waarschijnlijk de Lions, Falcons, Texans, Jets, Chargers en Jaguars op zoek zijn naar een nieuwe coach. Wat is van deze zes ploegen de meest gewilde bestemming met het oog op de toekomst?

Ton de Vries: “De Jaguars. Het zit structureel wellicht niet helemaal lekker in elkaar, maar je krijgt er volgend jaar een gigantisch aantal hoge draft picks bij en alle ruimte in free agency. Dus wie de coach ook wordt, hij zal met een bak aan talent aan de slag kunnen. Daarnaast krijg je ook nog eens Justin Fields als quarterback. Een sterke cultuur bouwen om deze jonge, talentvolle groep wordt erg belangrijk. Daarom denk ik dat ze op zoek gaan naar een coach met al de nodige ervaring. Wellicht zou dit de juiste bestemming kunnen zijn voor Eric Bieniemy.”

Luuk Dokter: “De Chargers. Zij hebben de meest interessante quarterback. Verder zijn zowel de defense als offense van een best goed niveau. Momenteel is het vooral de coaching die eraan schort. Qua cap space zitten ze ook niet heel erg slecht, maar het is niet zo’n paradijs als bij de Jaguars en de Jets.”

Toon Aerts: “Bij de Chargers is in principe een uitstekende basis aanwezig om echt succes te boeken. Niet alleen is er een supertalent in de jonge quarterback Justin Herbert, er zijn ook offensief en defensief voldoende bouwstenen om echt een rol te spelen in de AFC. Met een goeie coach, is er veel mogelijk in LA.”

Chris van Dijk: “Al deze teams hebben een goede quarterback of kunnen een goede quarterback draften. Toch kleven er overal ook wel nadelen aan de baan. Zo hebben de Texans weinig mogelijkheden om Watson met meer wapens te omringen. De ploeg met in mijn ogen de meeste upside is New York. Het grootste nadeel aan die baan is de eigenaar, maar verder lijkt alles redelijk in plek. Cap space, een redelijke defensieve basis en voldoende mogelijkheden in de draft. Kies Trevor Lawrence, bevrijd Allen Robinson uit Chicago en de toekomst ziet er ineens goed uit in New York.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen