NFL 3-on-3: no Aaron, no Chance?

®Christian Petersen – Getty Images

3. ALL DAY COMEBACK

Adrian Peterson liet in zijn eerste wedstrijd voor de Cardinals zien dat hij misschien te vroeg is afgeschreven. Stop hem in het juiste systeem en hij is blijkbaar nog steeds een van de betere runningbacks in de league.Tegen de Buccaneers waren Palmer en Fitzgerald ook weer ouderwets op dreef en David Johnson lijkt nog terug te komen dit seizoen. Nu de verdediging nog. Zijn de Cardinals door de komst van Peterson een contender in de NFC West?
NP: Dan moeten ze zondag tegen de LA Rams, de ploeg die tot nu toe de meeste indruk maakt in de NFC West, een statement maken. Over All Day had ik aan het begin van het seizoen al een goed gevoel (hoge pick in mijn fantasy team!). Dat kwam er echter nog niet uit. Of deze match nu wel kassa is voor hem, de Cardinals en mijn fantasy team? Na een overtuigend optreden tegen de Rams weet ik genoeg. En dan kunnen we ook stellen dat de NFC West helemaal open ligt.
MD: Contender, zeker. Maar ook dit is een divisie waar alles heel dicht bij elkaar ligt. Iedereen behalve de ‘Niners’ maakt een goede kans op de playoffs. Je gunt ‘Fitz’ nog een trip naar de Superbowl. Hij heeft dit seizoen alleen de pech dat Sean McVay en de Rams hun zaakjes op orde lijken te hebben. Het zou zomaar kunnen dat het voor de ‘Cards’ op de matchup tegen de Seahawks in Week 17 aan komt, wie de divisie of wildcard grijpt. En dan denk ik (helaas) dat de Seahawks’ defense de doorslag geeft.
LD: Adrian Peterson is een levende (en vooral rushende) legende. In New Orleans wisten ze zich er geen raad mee, maar bij de Cardinals duurde het maar een paar minuten voor zijn ongekende klasse boven kwam drijven. Hij verpulverde in één wedstrijd de statistieken van vier wedstrijden met de Saints. Een terugkeer van Johnson geeft de Cards een gênant sterke running game.
Voor een voorspelling is het nogal problematisch dat de NFC West dit seizoen enorm labiel is. De 49ers zijn niks en worden niks, maar de drie andere teams doen weinig voor elkaar onder. De Rams verrassen vriend en vijand, de Seahawks vallen tegen en de Cardinals waren zonder Johnson een tandeloze tijger (plus die beroerde defense..). Met de impuls van Peterson in de running game gaan de Cardinals zeker mee doen, maar of het genoeg is voor de winst.. Die defense geeft mij daarvoor te weinig vertrouwen.

Foto’s: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen