NFL 3-on-3: no Aaron, no Chance?

2. SUPERBOWL REMATCH

Dit weekend spelen de Patriots en Falcons tegen elkaar in een Super Bowl LI rematch. Als het ook maar een beetje van die wedstrijd heeft belooft het een geweldige pot te worden. Beide teams steken echter niet meer in de vorm van afgelopen februari (hoewel het scoreverloop bij Falcons – Bills afgelopen weekend bekend voorkwam). Wie wint deze wedstrijd en hoe ver zie jij beide teams komen dit jaar?
NP: Tom Brady gaf het deze week al aan. Zijn passes zijn niet accuraat genoeg. De New England Patriots komen vaak in de redzone terecht, maar de conversie blijft enorm achterwege. Een ding weten we zeker: TB12 krijgt zijn zaken op orde. Als de defense dat ook weet te krijgen (en eens stopt met elke week 300 yards + gemiddeld 26.5 punten om de oren te krijgen), dan zie ik de Pats zondag gewoon winnen en richting de play-offs gaan, ongeacht de tegenstander.
MD: Deze ronde is voor de Falcons. Het totale gebrek aan defense bij de Patriots zal de doorslag geven. De Falcons willen daarnaast wat recht zetten, ook al beweert Dan Quinn van niet. De Patriots zie ik wel naar de playoffs gaan, maar ik denk dat de Steelers en vooral de Chiefs te sterk zijn in de AFC, en daarom zijn de Divisional Playoffs het eindstation.
Het seizoen is nog lang, maar het ligt heel dicht bij elkaar in de NFC South, zoals in wel meer divisies. Ik verwacht een spannende race tussen de Panthers en de Falcons. Laatstgenoemde organisatie heeft een betere offense, dus de race zal in het voordeel van de Falcons eindigen. Ik denk dat teams in de NFC West of de Eagles echter de NFC Champion zullen leveren: geen Superbowl voor de Falcons.
LD: Beide teams zijn een schim van vorig seizoen, maar tegelijkertijd hebben ze wel de ervaring en het vernuft om uiterst slechte wedstrijden om te zetten in winst. De Patriots defense is niet om aan te zien, maar de Falcons hebben te maken met algehele malaise. Dit weekend zie ik de Falcons winnen. Voor het restant van dit seizoen zie ik beide teams wel de play-offs halen, maar niet hun conference winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen