NFL 3-on-3: no Aaron, no Chance?


via GIPHY

1. RODGERS OUT, PACKERS OUT?

Aaron Rodgers heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld dit seizoen. Verschrikkelijk jammer want hij speelde misschien wel het beste football uit zijn carrière. De NFL is meteen een beetje minder leuk. Rodgers was niet blij met de hit van Viking Anthony Barr en liet het hem weten. Hoe afhankelijk de Packers zijn van Rodgers gaan we nu zien, maar speculeer vast: Wie gaat de NFC North winnen?
NEAL PETERSEN: De NFC North ligt helemaal open. Alhoewel, bij het typen van die zin denk ik gelijk aan de Bears. Die zie ik niet als kandidaat. Het gaat tussen Minnesota en Detroit, waarbij mijn voorkeur ligt bij de Vikings. Het onderlinge duel tussen beide ploegen was een prooi voor de Lions, maar desondanks zie ik Minnesota als een meer stabielere ploeg.
MARC DERIX: De Vikings. De sleutelbeenbreuk voor Rodgers zal een te zware aderlating blijken voor de Packers. Hundley maakte geen al te beste indruk tijdens zijn invalbeurt, en ik betwijfel of het hem lukt ze naar de playoffs te loodsen. De Bears ontbreekt het aan een receiving corps en offensive line depth om een serieuze rol te spelen in de NFC North, al zijn ze met een record van 2-4 gek genoeg nog niet kansloos.
De Lions vind ik nog altijd de Jekyll & Hyde van deze divisie. Dan weer heel degelijk, en vervolgens geven de bal vijf keer weg tegen de Saints. De Vikings maken tot nu toe de meest stabiele indruk, zowel offensief als defensief. Het is voor Minnesota te hopen dat Bradford heel blijft, in ieder geval totdat Bridgewater weer helemaal terug is.
LUUK DOKTER: Aaron Rodgers is een quarterback van ongekende kwaliteit en zijn verlies is een enorme klap, maar Brett Hundley is absoluut in staat om de Packers naar de play-offs leiden. Hij draait inmiddels drie jaar mee en liet afgelopen zondag bij vlagen zien dat hij sterk kan acteren op het hoogste niveau. Het winnen van de NFC North is echter een ander verhaal.
Er zijn weinig teams die, op papier, een makkelijker schema kennen dan de Vikings. Aan de andere kant, vorig jaar leken de Vikes op weg naar een prachtseizoen, maar stortte de boel halverwege als een kaartenhuis in elkaar.
De Packers kennen een lastiger schema, maar zouden qua resultaat niet onder hoeven te doen voor de Vikings. De clash tussen beide teams in week 16 zou wel eens kunnen bepalen wie de NFC North wint, maar tegen die tijd zijn beide teams in ieder geval al zeker van de play-offs. Door de onzekere factor die Hundley met zich mee brengt, zeg ik: Vikings.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen