NFL 5-on-5: de Super Bowl editie

Super Bowl XLIX - New England Patriots v Seattle Seahawks
Elke Super Bowl is er een verrassende speler met een cruciale play. Wie wordt de Malcom Butler van Super Bowl 50.
SB: Peyton Manning wordt op de eerste drive van de Broncos meteen gesacked met een fumble als gevolg. Die wordt in een touchdown omgezet door de Luke Kuechly. Een beetje een herhaling van Super Bowl 48 dus. Waardoor de Broncos wederom meteen achter de feiten aanlopen en die klap niet meer te boven komen. Zoiets.
CvD: Telt Peyton Manning al als iemand van we verbaasd opkijken als hij iets belangrijks doet (voor de Broncos dan?). Anders zeg ik C.J. Anderson die met run van 60 yards in het vierde kwart de Broncos op weg helpt naar de zege.
MG: Dit vind ik een hele moeilijke.. Ik denk eerlijk gezegd dat het een eenzijdige Super Bowl wordt met een vlotte zege voor Carolina, dus ik betwijfel dat er een verrassende cruciale play aan te pas zal komen… Een echt wilde gok: Peyton Manning loopt, met nog 14 seconden op de klok, de bal zelf in de endzone, maar dat is net niet genoeg voor de zege, aangezien McManus de daaropvolgende PAT mist! Een koekje van eigen deeg voor de Broncos en een afscheid in mineur voor Peyton…(Wat ben ik toch een onmens)
MM: Brock Osweiler. Peyton gaat met een blessure aan de kant en Brock brengt de Broncos de Super Bowl!
SV: Los van het geweld van Cam Newton verwacht ik veel van Panthers’ Linebacker Luke Kuechly. Wat een geweldig seizoen beleeft die man, bovendien laat hij zien dat hij juist op de belangrijke momenten er staat. Ik zet in op een pick six in het vierde kwart.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Panthers moeten wel winnen. Kan niet anders. Simpelweg te veel talent. De Panthersdynastie is dit seizoen begonnen. En dan te bedenken dat ik ze drie jaar geleden begon te volgen omdat ik een zwak voor hun underdogstatus had.

  2. kon dus wel anders
    was eigenlijk vooraf al bekend
    en wel hierom
    broncos kozen ervoor om in WIT
    van de 49x eerdere SB 32 keer in wit gewonnen
    manning 1x winst in WIT 2x verlies in kleur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen