Warriors vrezen voor zware knieblessure Kevin Durant

Team USA Showcase
De stemming in de kleedkamer bij de Golden State Warriors was dinsdagavond zeer bedrukt. Niet alleen werd de uitwedstrijd bij de Washington Wizards met 112-108 verloren, ook raakte Kevin Durant geblesseerd aan zijn knie. MRI-tests moeten uitwijzen hoe lang Durant uitgeschakeld zal zijn, maar de ploeg houdt er rekening mee dat Durant dit seizoen niet meer in actie kan komen.
Durant zal zich ongetwijfeld veel meer hebben voorgesteld van zijn eerste bezoek aan zijn geboortestad sinds zijn overstap naar de Warriors. Al na 93 seconden moest de All-Star naar de kleedkamer nadat ploeggenoot Zaza Pachulia op zijn been viel na een duel met Marcin Gortat.


De topscorer en toprebounder van de Warriors zocht onmiddellijk de kleedkamer op voor eerste onderzoeken en zou niet meer terugkeren in de wedstrijd. Na afloop van het duel durfde niemand te speculeren over de ernst van de blessure, vandaag moet een MRI-scan uitwijzen wat er met de knie van Durant aan de hand is en hoe lang hij uitgeschakeld zal zijn.


De leiding van de Warriors kwam direct in actie na het uitvallen van hun sterspeler. Matt Barnes, eerder die dag door de Kings aan de kant gezet, zal als extra wing aan de selectie worden toegevoegd. Kind van de rekening is Jose Calderon. De point guard werd door de Lakers weggestuurd en zou naar de Warriors gaan als extra versterking in de breedte. De Warriors hebben al aangegeven dat ze Calderon het beloofde contract zullen geven, maar hem vervolgens direct zullen waiven, zodat de Warriors een plaats in de selectie hebben voor Barnes en Calderon nog voor een ander team in de play-offs uit kan komen.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen