Shocker! Ohio State onderuit tegen Penn

pennstatetakingthefieldTerwijl de rest van de top 10 gisteren netjes deed wat ze moesten doen, gingen de Ohio State Buckeyes op dramatische wijze onderuit op bezoek bij Penn State: 24-21.
Vroeg in de wedstrijd leek er nog weinig aan de hand voor de Buckeyes. Met een voorsprong van 14 punten en behoorlijk goed spel leek een prima uitzege in het verschiet te liggen. Vroeg in het vierde kwart bracht een touchdown run van quarterback McSorley de stand op 21-14. Daarna scoorde Penn nog een fieldgoal wat de stand op 21-17 bracht. Vervolgens vond onderstaande ramp plaats, waarmee de upset en de comeback voor Penn State compleet was.

Alabama
Met het verlies van Ohio State wordt de vraag wie het Alabama moeilijk gaat maken steeds groter. Vanuit de eigen SEC lijkt ‘Bama’ in ieder geval weinig te vrezen te hebben. Gisteren was het tot nu toe goed presterende Texas A&M aan de beurt: 33-14.
Van buiten de SEC zou Michigan wellicht een ploeg kunnen zijn de het Alabama moeilijk maakt in de play-offs. Gisteren kende Michigan geen problemen tegen Illnois, waarmee de ongeslagen status is overeind blijft. Het werd 41-8.
Hoewel Louisville eerder dit jaar van Clemson verloor, zouden ook zij zomaar een ploeg kunnen zijn die Alabama dwars zit. Gisteren werd North Carolina State met 13-54 te kijk gezet. Vorige week legde North Carolina State Clemson nog het vuur aan de schenen, de week daarvoor werd Notre Dame geklopt. Dit wil zeggen dat North Carolina State normaal gesproken geen walkover is, dat Louisville toch een ’50-burger’ op het bord weet te zetten zegt veel over deze ploeg.
Heisman-kandidaat Lamar Jackson was goed voor 431 yards en 4 touchdowns. Hij nam alvast de pose aan van de trofee die hij eind van het jaar waarschijnlijk op zijn schoorsteenmantel kan zetten:


Foto: Getty Images (Archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen