NBA Playoffs 2019: Nuggets en Raptors winnen Game 4


Op dag 23 van de NBA Playoffs stonden er twee wedstrijden op het programma. De Denver Nuggets speelden uit tegen de Portland Trail Blazers en de Toronto Raptors gingen op bezoek bij de Philadelphia 76ers. Beide bezoekende teams wonnen Game 4 om zo de stand op 2-2 te brengen. 

GAME 4: TORONTO RAPTORS 101-96 PHILADELPHIA 76ERS


THE HEADLINES

De Toronto Raptors hebben zich sterk herpakt na de ruime nederlaag in Game 3. Aan de hand van Kawhi Leonard kwamen de Raptors afgelopen nacht op 2-2 in de serie. De Raptors hadden het grootste gedeelte van de wedstrijd onder controle, wat leidde tot een maximale voorsprong van 11 punten. Kawhi Leonard blonk uit met 39 punten, 14 rebounds en vijf assists. Bij de 76ers viel Joël Embiid op, maar dat was vooral negatief. De center scoorde slechts 11 punten, pakte acht rebounds en gaf zeven assists maar maakte ook vijf persoonlijke fouten.

THE HIGHLIGHTS

UP NEXT

Game 5 is in de nacht van dinsdag op woensdag om 2 uur. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Toronto en zal voor beide teams de volgende kans zijn om een voorsprong te pakken in de serie.


GAME 4: DENVER NUGGETS 116-112 PORTLAND TRAIL BLAZERS


THE HEADLINES

De Denver Nuggets zijn in de serie met de Portland Trail Blazers op gelijke hoogte gekomen. In een zeer spannende wedstrijd trokken de Nuggets uiteindelijk de zege over de streep. Jamal Murray was de uitblinker bij de Denver Nuggets met 34 punten. Daarnaast schoot de Canadees al zijn 11 vrije worpen raak, waarvan zes in de laatste 15 seconden van de wedstrijd. Bij de Trail Blazers waren Damian Lillard en CJ McCollum andermaal belangrijk. Met 29 en 28 punten waren zij verantwoordelijk voor ruim de helft van alle punten van de Trail Blazers. Zij bleven na 48 minuten echter met lege handen achter.

THE HIGHLIGHTS

UP NEXT

Game 5 van deze playoff-serie is in de nacht van dinsdag op woensdag. Echter is het wel een wedstrijd voor de echte nachtbrakers. De tip-off is om 04:30 uur en is te zien op Ziggo Sport.

(Coverfoto: Garrett Ellwood/Getty Images)

Thijs Verkuil
Thijs Verkuil
De dag dat Kobe Bryant zijn laatste wedstrijd speelde, was voor mij het begin dat ik basketbal ben gaan volgen. Vanaf 2016 fan van de Brooklyn Nets. Eerst als grap om het slechtste team in de NBA te supporten, maar dat werd al gauw fanatiek en kijk sinds 2017 eigenlijk alle wedstrijden live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen