NBA HR: Triple Poster Boban, Ricky de zakkenrollende ninja

Rubio
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een highlight reel van de mooiste momenten van de laatste speelronde in het Amerikaanse basketball. Dit omdat niet iedereen alles kan zien natuurlijk. Hier de momenten van afgelopen nacht.
1. Triple Poster Boban
Boban Marjanovic is een grote meneer, in de letterlijke zin des woords. In de verloren wedstrijd tegen Oklahoma City Thunder (92-111) zette Boban the Barbarian afgelopen nacht niet één, niet twee, maar drie man tegelijkertijd op een poster. Je zou bijna zeggen dat het niet past!

2. Ricky de zakkenrollende ninja
Echt gelukkig kun je het huwelijk tussen Ricky Rubio en de Minnesota Timberwolves niet noemen. De Spaanse baltovenaar oogst veelvuldig lof voor zijn splijtende passjes, maar meestentijds prijken de Wolves onderaan de ranglijsten van de NBA. Schrale troost dus dat Rubio vannacht als een zakkenrollende ninja de bal ontfutselde aan Rudy Gobert. Minnesota verloor evenwel de wedstrijd, en Utah boekte een belangrijke overwinning in de strijd om de play-offs: 93-84.

3. Griffin op de weg terug
Goed nieuws voor alle Clippers-fans: Blake Griffin is fit verklaard. De veelbesproken power forward kan dus in actie komen tijdens de play-offs, al moet hij eerst vier wedstrijden schorsing uitzitten. Die kreeg hij aan zijn broek nadat hij een medewerker een klap verkocht. Maar een kniesoor die daarom maalt, natuurlijk!


4. McCollum voorkomt blamage Blazers
De Portland Trail Blazers waren vannacht angstvallig dicht bij een zeperd van jewelste. Tot vlak voor tijd stond de nummer zes van het westen namelijk op achterstand tegen lelijk eendje Philadelphia 76ers. Dankzij revelatie C.J. McCollum kwamen de Trail Blazers gelukkig met de schrik vrij, de Sixers ontgoocheld achterlatend na de zoveelste nederlaag: 105-108.

5. Phantom Cavs – Knicks
Slow-motion beelden zijn altijd fijn. Zeker als je LeBron James in Madison Square Garden los ziet gaan tegen de New York Knicks (27 punten, 10 assists, 11 rebounds). Zijn maatje Carmelo Anthony kon bij de Knicks weinig tegen de galavoorstelling van King James en de zijnen inbrengen: 107-93.

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen