NHL Power Rankings: Penguins en Predators op stoom

Het NHL seizoen is even onderweg en dan wordt het lastiger om te zien welke teams in vorm zijn en welke niet. Wekelijks zetten wij op rij who’s hot en who’s not. Deze lijst is samengesteld op basis van de mening van de auteur. Mocht je het er niet mee eens zijn, laat het gerust weten via de comments of met een tweetje.
Deze week vallen de goede prestaties van Pittsburgh Penguins en Nashville Predators op. Beide ploegen zetten de afgelopen weken een mooie serie neer. Voor Nashville betekent dit, dat Chicago Blackhawks in het vizier komt. De Penguins verschaffen zichzelf wat lucht in de hectische wildcard race in het oosten. De vorm van de Penguins hangt samen met de manier waarop Nick Bonino de rol van de geblesseerde Evgeni Malkin invult. Vannacht nog noteerde Bonino vijf punten in het duel tegen Detroit Red Wings.
Onder aan de ladder valt de naam van Vancouver Canucks op. Alle zeven duels van de afgelopen twee wedstrijden werden niet gewonnen. Daarmee komt de ploeg op de radar van Toronto Maple Leafs, dat vanaf de laatste plaats aardig wat punten heeft vergaard de laatste weken.
27-03

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen