NBA Highlight Reel: Rumble in Milwaukee, Dirty Markieff

2015 Global Games - London
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Barnes en Henson gaan voor Rumble in Milwaukee
Matt Barnes is niet vies van een robbertje vechten. Zeker niet als hij wordt uitgedaagd. In de laatste seconden van de verloren wedstrijd tegen de Bucks (86-96) eiste John Henson de hoofdrol op met een briljante block. Henson kreeg vervolgens zijn tweede technical foul met een agressieve Chris Webber-imitatie, en ook Matt Barnes mocht vertrekken. Het had er alle schijn van dat Barnes in de kleedkamer verhaal – en meer – wilde halen.

2. Markieff Morris hoekt Isaiah Canaan
Van een briljante block naar een smerige overtreding. Markieff Morris staat al niet bekend om zijn sportieve gedrag, maar de Washington Wizards-speler maakt het tegen Isaiah Canaan van de Philadelphia 76’ers wel heel erg bont. Voor zijn hoek in het gezicht van Canaan kreeg hij een flagrant two, wat ons betreft meer dan terecht. (De Sixers maakten geen gebruik van de afwezigheid van Morris: ze verloren met 99-94).

3. Stijgende lijn Korver
Kyle Korver maakt geen al te best seizoen door. De scherpschutter van de Atlanta Hawks miste voor zijn doen extreem veel ballen, maar sinds december lijkt hij zijn vorm weer te pakken te krijgen. Slecht nieuws voor de tegenstander van de Hawks in de play-offs. Een Korver in vorm is een geducht wapen. Hoewel hij slechts 11 punten scoorde in de met 98-116 gewonnen wedstrijd tegen de Denver Nuggets, had Korver vannacht door zijn efficiëntie (hij miste maar één bal!) de beste +/-: +30.
Korver
4. King Kemba
Kemba Walker bewees in de gewonnen wedstrijd tegen de Miami Heat (109-106) eens te meer waarom hij speler van de maand is. Goran Dragic is lijdend voorwerp in een schoolvoorbeeld van een perfecte crossover. Au!

5. Runs in the family
Tot slot nog een aandoenlijk plaatje. Karter Lowry en Diar DeRozan, de nakomelingen van Kyle en DeMar, laten zien dat zij ook beste maatjes zijn. Of is het alleen maar voor de foto?


Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen