Sting moet punt achter carrière zetten

WM31_03292015ej_2573Sting moet vanwege zijn, in september 2015 opgelopen, nekblessure een punt achter zijn legendarische pro wrestling carrière zetten. Dat meldt TMZ.com.
In zijn WWE World Heavyweight Championship Match tegen Seth Rollins tijdens Night of Champions liep The Stinger een zware nekblessure op na twee Power Bombs tegen de turnbuckle.
Sting debuteerde als pro in 1987 in WCW en zou de organisatie van mediatycoon Ted Turner tot het bittere eind (maart 2001) trouw blijven. De zesvoudig WCW World Champion was in eerste fase van zijn WCW-loopbaan te herkennen aan zijn blonde haren, in felle kleuren geschminkte gezicht en neon ringkleding.
In 1996 onderging de Stinger een transformatie en maakte de sports entertainment wereld kennis met de duistere kant van de charismatische performer. Namens WCW nam Sting het op tegen de nWo van ‘Hollywood’ Hogan, Kevin Nash en Scott Hall. De Sting versus nWo verhaallijn zorgde ervoor dat WCW de WWE passeerde als populairste sports entertainment organisatie. WCW Monday Nitro versloeg WWE Monday Night RAW maar liefst 83 weken op rij in de strijd om de gunst van de kijker.
Sting krijgt zaterdag 2 april een plek in de WWE Hall of Fame.
© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen