NBA Highlight Reel: Monsterblok Gobert, LeBron-Love connectie


Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Rondo kraakt Kelly
Dat de Lakers in de hoek zitten waar de klappen vallen is ondertussen wel gekend. Dat Ryan Kelly niet van de bank komt bij een gemiddelde Nederlandse of Belgische basketclub is ook geweten. Hier is onze goede vriend helaas het slachtoffer van een atletisch kunstje van Rajon Rondo.

2. Monsterblok Rudy Gobert
Je hebt bloks en je hebt monsterbloks. Rudy Gobert’s opgang als beste rim protector in de NBA is niet te ontkennen en hij pakt dan ook vaak uit met heerlijk getimede blocked shots. In de verlieswedstrijd tegen de Knicks woensdagnacht verorberde hij zo bijvoorbeeld Carmelo Anthony met huid en haar. Rest in Pieces, Melo.


3. Wiggins over McGee
Als vaste klant op de wekelijkse ‘Shaqtin A Fool’ rubriek gaat een mens haast medelijden hebben met Javale. Gisterennacht wist zijn ploeg de jonge Wolves wel te temmen, maar toch lukt het hem steeds om er wat lullig bij te staan. Zoals hier bijvoorbeeld wanneer hij tevergeefs een dunk van Andrew Wiggins probeert te blokken. Javaaaaaaaaale McGee!


4. Brandon Knight, blooper machine.

Gisteren zagen we Brandon al verschijnen in onze Highlight Reel met deze geweldige move. Blijkbaar vervolledigde dat voorval Knight’s top 10 lowlights. Zeker de moeite om eens te checken. Lachen geblazen!

5. Bron met de alley-oop naar Love
Er was de afgelopen dagen veel te doen in de media rondom het rendement van Kevin Love. Hij zou niet juist worden gebruikt en haast in een Korver-esque rol gedwongen worden, terwijl hij best wel zijn mannetje kan staan in de low-post. Hier zien we een lekkere play uitgevoerd door de Cavs, met de Kevin Love alley-oop als resultaat.

Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen