NBA Highlight Reel: Beasley MVP, goed teamspel OKC

Miami Heat v Phoenix Suns
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Block Hassan.
Eerder deze week noteerde Hassan Whiteside een bijzondere triple-double, namelijk met 11 geblokte schoten. Tegen OKC liet hij zien dat hij nog niet al zijn kruit verschoten heeft. Naast deze mooie turn around had hij ook weer een mooi block.

2. Teamspel OKC
De Oklahoma City Thunder incasseerde tegen de Miami Heat het minst aantal punten dit seizoen. Als je dan ook nog een ontketende Russell Westbrook hebt, plus je speelt prachtig team basketball, is de kans op een overwinning heel groot.

3. Free Willy
Will Barton kan naast kleine jongetjes een vuistje geven ook heel goed lay-ups maken. Zo goed dat hij soms zelfs een rondje draait om de moeilijkheidsgraad omhoog te gooien.

4. Mudiay Slam
Emmanuel Mudiay had slechts tien punten en zes assists. Maar in de laatste minuten van een zeer spannende wedstrijd had hij een heerlijke dunk. De 121-119 achterstand werd zo gelijk getrokken. Vervolgens had Mudiay nog een vrije worp vanwege de +1.

5. Boban treitert
Boban Marjanovic begint een heuse cultheld te worden in San Antonio. Gisteravond dunkte de reus over Evans, waarna hij hem een vriendelijke knuffel gaf en wat mindere vriendelijke woordjes toefluisterde. Dat dit een technische fout tot gevolg had, nam Boban op de koop toe.Bonus: Chinese All-Star MVP
Zoals al tijdens de recap genoemd werd, had Michael Beasley voor het tweede jaar op rij de MVP in de Chinese basketballcompetitie. Hieronder de highlights:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen