NBA Highlight Reel: James triple-double, Spurs ball movement

Maccabi Tel Aviv v Cleveland CavaliersElke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball. Dit omdat niet iedereen alles kan zien natuurlijk. Hier de momenten van de laatste speelronde.
LeBron James triple-double
Geruchten dat LeBron James het Twitter account van de Cavaliers niet meer zou volgen en allerlei andere roddels beheersen de media op dit moment in Cleveland. King James is inmiddels al wat gewend als het gaat om negatieve publiciteit. Om iedereen maar weer eens de mond te snoeren gooit de beste man er gewoon een triple-double uit. Zijn tweede dit seizoen. De Cavaliers wonnen makkelijk van de Denver Nuggets met 91-124.

Ball Movement 2.0
Dat de San Antonio Spurs kunnen basketballen is geen geheim. Eerder deze week bewezen ze tegen de Golden State Warriors dat, als het aan de Spurs ligt, de ploeg van Steve Kerr niet zomaar eventjes het kampioenschap in de wacht zal gaan slepen dit jaar. Hier toont San Antonio een stukje ball movement van de bovenste plank in de wedstrijd tegen Charlotte van vannacht, die de Spurs overigens verloren met 88-91.


Nurkic blockt James
Nou schreven we eerder dat de Cleveland Cavaliers eenvoudig wonnen van de Denver Nuggets, maar bij de Nuggets loopt er altijd nog een Bosniër rond die luistert naar de naam Jusuf Nurkic. En Nurkic is voor niemand bang. Ook niet voor LeBron James.


Beasley vuurt erop los
Het leek erop dat Michael Beasley’s dagen in de NBA geteld waren. Beasley bracht de afgelopen tijd in de Chinese competitie door, waar hij MVP werd. Nou houdt Daryl Morey, GM van de Houston Rockets, wel van een risico op zijn tijd. De Rockets tekenden de voormalig tweede pick in de draft van 2008 inclusief een team option, wat ervoor kan zorgen dat Beasley ook volgend jaar weer voor de Rockets actief zal zijn. En actief is hij dit jaar zeker al! Beasley neemt (per minuut gezien) zelfs meer schoten dan Steph Curry. Be easy Mike Beasley!!!

LaVine monsterjam
Of Zach LaVine kan dunken? Overbodige vraag. Je wordt niet voor niks twee jaar op rij dunkkampioen op All-Star Weekend. Maar LaVine kan het ook in een wedstrijd. Hier een staaltje good hustle van de Minnesota Timberwolves, waarna LaVine afrondt zoals het hoort: With authority!!!

Drummond tip
Nee dit is geen tip hoe je net zo groot en sterk kan worden als Detroit Pistons center Andre Drummond. Het monster van the Motor City is van levensbelang voor de ploeg van coach Stan Van Gundy. Drummond domineert de NBA als het gaat om het pakken van rebounds en ook vannacht pakte hij er weer zestien. Inclusief deze hele belangrijke met tip-in, die de Pistons nét een puntje voorsprong op de Milwaukee Bucks gaf. Detroit won de wedstrijd met 91-92

Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen