'Chandler Parsons mist rest van seizoen'

Het seizoen voor Chandler Parsons zit erop. De Dallas Mavericks-forward ondergaat de deze week nog een operatie aan een gescheurde meniscus in zijn rechterknie, meldt ESPN.com.
Dallas Mavericks v Houston RocketsHet betekent voor de 27-jarige Parsons het tweede seizoen op rij dat abrupt eindigt. Toch zou deze operatie minder erg zijn dan degene die hij vorig jaar in mei onderging.
Na die behandeling had Parsons moeite om zijn ritme weer te vinden. Hij miste de gehele voorbereiding en ook aan het begin van het seizoen begon stroef.
De laatste twee maanden liet de oud-speler van de Houston Rockets echter zien in vorm te zijn. Dankzij gemiddelden van 18,9 punten, 5,9 rebounds en 3,2 assists per game riep Mavs-coach Rick Carlisle dat Parsons nu een ‘franchise-speler in de dop’ was.
De Mavs staan op dit moment op een zevende plek in de Western Conference met een 35-35 record en moeten nu de strijd om een play-off ticket verder voortzetten zonder de man in vorm.
Ondanks zijn blessure is de kans groot dat Parsons na dit seizoen er toch voor kiest om van zijn vertrekclausule gebruik te maken. De kans is namelijk reeel aanwezig dat teams hem een maximum-contract gaan aanbieden wanneer hij beschikbaar is in de free agency.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen