Nate Robinson wil naar NFL

Chicago Bulls v Brooklyn Nets - Game Five
Hij is al 31 jaar oud, heeft 11 jaar in de NBA gespeeld, maar toch is Nate Robinson nog niet klaar met de wereld van de topsport. Wat heet: de oud-speler van onder meer de Chicago Bulls, New York Knicks en Boston Celtics heeft zijn zinnen gezet op de NFL. Voor dat doeleinde heeft hij een heuse promovideo geschoten.


Een vreemde is Robinson niet in de wereld van het American football. Toen hij nog student was aan de University of Washington was hij basketballer én corner back voor het universiteitsteam. Sterker nog: hij was bij Washington binnengekomen op basis van een football scholarship, en speelde in 2002 meerdere wedstrijden.
Hij zou later meer furore maken als basketballer, maar aangezien Robinson al sinds 2015 zonder team zit in de NBA wil hij nu een nieuwe uitdaging. De voormalig dunkkampioen trommelde een aantal (invloedrijke) sportkennissen op die een goed woordje voor hem deden in een kek reclamefilmpje. Hoewel genoeg mensen hem uitlachen, is het ook mogelijk dat het plannetje van Nate gaat werken. Wie weet!

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen