NHL three stars of the week – Mijlpaal voor Cam Talbot

Elke week wordt er gekeken naar opvallende en goed presterende spelers uit de NHL in deze rubriek. Deze week Cam Talbot, Brent Burns en Lee Stempniak!
1: Cam Talbot – Edmonton Oilers
Cam Talbot en de Oilers waren bezig aan een goede reeks en Talbot was daar grotendeels verantwoordelijk voor. Ondanks een nederlaag en een minder goed optreden tegen de San Jose Sharks, verdient de goalie van de ploeg uit Edmonton een eervolle vermelding. Tegen de Philadelphia Flyers wist Talbot alle vijandelijke schoten te keren, een klein mijlpaaltje werd zo behaald, namelijk zijn tiende shutout van zijn carrière, en tegen de Winnipeg Jets keerde hij 39 van de 40 schoten. Zoals al eerder vermeld, ging het duel met de San Jose Sharks gisteravond echter wel verloren, collega goalie James Reimer hield namens de Sharks zijn doel schoon.
Cam Talbot
2: Brent Burns – San Jose Sharks
Dat Brent Burns dit seizoen weer bezig is aan een sterk seizoen kan niemand ontkennen, de defenseman van de San Jose Sharks staat momenteel tweede als het gaat om het totaal aantal punten onder de verdedigers en hij bewijst maar weer dat hij een ultieme sterkhouder is bij zijn ploeg. Burns, die met de Sharks momenteel op de derde plaats in de Pacific Division staat, noteerde in de afgelopen vier wedstrijden zes punten. Bovendien wisten de Sharks zes van de acht te behalen punten te pakken.
brent burns
3: Lee Stempniak – Boston Bruins
De kersverse Bruin Lee Stempniak laat in zijn eerste wedstrijden bij de Boston Bruins meteen een goede indruk achter, de inmiddels 33-jarige Amerikaan noteerde zes punten in drie wedstrijden, maar bleef gisteravond echter puntloos tegen de Tampa Bay Lightning. Tegen de Chicago Blackhawks en de Washington Capitals noteerde Stempniak enkel assists, maar tegen de Florida Panthers maakte hij zijn eerste goal in dienst van de Bruins. Dit was tevens een belangrijke goal, de Bruins gingen hierdoor namelijk met de twee punten aan de haal en in overtime notabene!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen