James Borrego ontslagen door Charlotte Hornets

Na vier seizoenen bij de Charlotte Hornets komt er een einde aan de samenwerking tussen James Borrego en de Hornets. Het team heeft de trainer ontslagen na de uitschakeling van de Hornets in het play-in toernooi.

ALLEMAAL NET NIET

De Hornets verloren van de Atlanta Hawks in het play-in toernooi, waardoor er voor het tweede seizoen op rij uitschakeling volgde tijdens het play-in toernooi. De eerste twee seizoenen onder Borrego waren geen groot succes, maar qua roster ging het team er steeds meer op vooruit. Het seizoen 2021-22 begon fantastisch, maar langzaam maar zeker zakte de ploeg weg uit de top 4. Uiteindelijk werd het play-in toernooi dus wel gehaald, maar ging het onderuit vs de Hawks.

Het was voor de Hornets genoeg om de trainer te ontslaan en verder te gaan bouwen aan een team dat wel de playoffs gaat halen.

TOEKOMST HORNETS

Montrezl Harrell is de enige belangrijke free agent komende zomer. Miles Bridges en Cody Martin zijn restricted free agents en gaan waarschijnlijk wel terugkeren, terwijl er een cluboptie voor Jalen McDaniels is. De rest van het roster zal ook volgend jaar aanwezig zijn in 2022-23. Onder meer Kelly Oubre Jr, LaMello Ball en Gordon Hayward keren terug, net zoals Terry Rozier en PJ Washington. De voornaamste focus zal zijn om Miles Bridges, die een prima seizoen kende, te behouden.

Foto: Michael Reaves/Getty Images

Lars Leeftink
Lars Leeftink
Adjunct-hoofdredacteur, eindredacteur voor de NBA en college football/basketbal en terug te vinden in 3000 SportAmerika podcasts. Heeft de Amerikaanse sporten leren kennen via videogames. Volgt sindsdien bijna alle Amerikaanse sporten. De NFL en NBA Draft zijn mijn jaarlijkse guilty pleasure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen