J.J. Redick nieuwe coach Lakers, Caruso naar de Thunder

De Los Angeles Lakers hebben als voorlaatste team hun nieuwe head coach gevonden. J.J. Redick wordt de nieuwe leider van het team uit Los Angeles, met onder meer Anthony Davis en LeBron James. Daarnaast was er ook nog een trade en hebben twee spelers bij hun huidige team bijgetekend.

J.J. REDICK NA LANG PROCES NIEUWE HEAD COACH LAKERS

Lang leek Dan Hurley, de succesvolle head coach van UCONN in college basketbal, de nieuwe head coach van de Los Angeles Lakers te worden. Hurley besloot echter bij UCONN te blijven, waarna de Lakers uitkwamen bij hun tweede optie: J.J. Redick. Het zal de eerste baan zijn voor Redick als head coach, waarbij hij al een goede relatie heeft met sterspeler LeBron James. Redick speelde in de NBA voor onder meer de Orlando Magic en Los Angeles Clippers en staat bekend als een van de betere schutters die de NBA ooit heeft gezien.

CARUSO GETRADE NAAR DE THUNDER, SIAKAM EN MONK TEKENEN BIJ

Voor het eerst is het sinds dit seizoen mogelijk om vlak na de NBA Finals al spelers te traden en van je eigen team bij te laten tekenen. Andere teams mogen nog geen spelers van andere teams benaderen. Alex Caruso van de Chicago Bulls is in een directe ruil naar de Oklahoma City Thunder gestuurd voor point guard Josh Giddey. Caruso gaat bij de Thunder zorgen voor veel defense en heeft tevens een goed driepuntschot in huis. Giddey moet de spelmaker worden bij de Bulls die Lonzo Ball had moeten zijn.

Verder heeft Pascal Siakam al bijgetekend bij de Indiana Pacers, waar hij afgelopen seizoen door de Toronto Raptors naartoe is gestuurd. Siakam teken bij voor vier jaar en 189.5 miljoen dollar. Iemand anders die ook bij zijn team blijft, is Malik Monk. De shooting guard speelt ook de komende jaren voor de Sacramento Kings, nadat hij bijtekende voor vier jaar en 78 miljoen dollar. De komende dagen zullen er waarschijnlijk nog wat meer volgen.

Lars Leeftink
Lars Leeftink
Adjunct-hoofdredacteur, eindredacteur voor de NBA en college football/basketbal en terug te vinden in 3000 SportAmerika podcasts. Heeft de Amerikaanse sporten leren kennen via videogames. Volgt sindsdien bijna alle Amerikaanse sporten. De NFL en NBA Draft zijn mijn jaarlijkse guilty pleasure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen