Hawks stellen Snyder aan als nieuwe head coach

De Atalanta Hawks hebben na het ontslaan van Nate McMillan hun opvolger gevonden. Quin Snyder, voormalig head coach van de Utah Jazz, zal de Hawks naar de playoffs moeten gaan brengen.

De Hawks, op dit moment 31-30 en virtueel in het play in-toernooi, waren op zoek naar een nieuwe head coac. Deze situatie ontstond nadat werd besloten afscheid te nemen van Nate McMillan. Er werd een interim head coach aangesteld, maar wel met de gedachte dat er dit seizoen nog een nieuwe head coach zou komen. In Snyder is er nu een nieuwe head coach gevonden.

SNYDER

Synder was van 2014 tot en met 2022 de head coach van de Utah Jazz. Daar beleefde hij veel succes en maakte hij van het team een stabiele playoff-ploeg. Een kampioenschap bleek er nooit echt in te zitten. Nadat het team besloot aan een rebuild te beginnen werd ook besloten afscheid te nemen van Snyder. Snyder heeft nu dus een nieuwe baan gevonden, maar krijgt bij de Hawks een compleet ander team om mee te werken. In plaats van de defense en de passie waarmee zijn teams in Utah speelde, heeft hij nu een team dat vooral voor spektakel en offense gaat. Aan Snyder om met dit team, direct of via het play in-toernooi-, de playoffs te halen.

Foto: Chuck Cook/USA TODAY Sports

Lars Leeftink
Lars Leeftink
Adjunct-hoofdredacteur, eindredacteur voor de NBA en college football/basketbal en terug te vinden in 3000 SportAmerika podcasts. Heeft de Amerikaanse sporten leren kennen via videogames. Volgt sindsdien bijna alle Amerikaanse sporten. De NFL en NBA Draft zijn mijn jaarlijkse guilty pleasure.

1 REACTIE

  1. Bijzonder dat jullie helemaal niets melden over de All-star weekend. Ik weet het, het was geen hoogtepunt. Maar om dan alleen het veranderen van headcoach te melden…???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen