SportAmerika's MLB Opening Day 2016 Guide

Minnesota Twins v Chicago White Sox
The wait is over! Vandaag, zondag 3 april, begint dan eindelijk het MLB-seizoen 2016. Dat doet het ook nog eens in een nieuw format. Het is Opening Day en dit is de SportAmerika Guide om de dag door te komen.
Na je vijf maanden lang op de hoogte te hebben gehouden over trades, schorsingen, kanshebbers, expansionperikelen, privéproblemen, een enkele historische wedstrijd en de current form van de dertig teams, gaan we het nu eindelijk weer over het spel om de knikkers hebben. Honkbal om de Commissioner’s trophy in dit geval. Wat vandaag in gang wordt gezet moet uiteindelijk leiden naar een nieuwe kampioen ergens rond 30 oktober.


Opening Day is dit jaar een klein beetje veranderd ten opzichte van de afgelopen jaren. Tot 2015 was de traditionele eerste dag gereserveerd voor één wedstrijd, vorig jaar ging die tussen St. Louis Cardinals en Chicago Cubs. Vanaf dit seizoen echter kunnen we eindelijk spreken over een echte Opening Day want in november maakte de MLB bekend dat voor het eerst niet één, maar drie duels zullen worden uitgevochten tijdens de seizoensopening. Op de volgende drie pagina’s vind je alles wat je moet weten over de duels van vandaag, op volgorde van aanvangstijd.
Foto: Keith Allison/Wikimedia Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen