WWE ontbindt contracten Christian en Brooklyn Brawler, Adam Rose gearresteerd

SS_08182013ej_0792WWE heeft de contracten van Christian (William Jason Reso) en de Brooklyn Brawler (Steve Lombardi) ontbonden.
Christian
In het geval van Christian gaat het om zijn verbintenis als performer in de ring, de 42-jarige ex World Heavyweight Champion blijft in een andere rol werkzaam voor WWE. Samen met jeugdvriend Edge speelt Captain Charisma de hoofdrol in de Edge & Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness op het WWE Network.
Begin 2015 moest Christian zijn wrestling boots noodgedwongen aan de wilgen hangen. De tweevoudig World Heavyweight Champion liep in september 2013 en maart 2014 een hersenschudding op. De laatste belangrijke match waarin Christian een rol speelde was de Elimination Chamber Match in februari 2014.
Brooklyn Brawler
Brooklyn Brawler (Steve Lombardi) werkte ruim dertig jaar voor de WWE. Eerst als wrestler en de laatste jaren was hij verantwoordelijk was voor de backstage vignettes en promo’s.
Adam Rose gearresteerd
Adam Rose (Raymond Leppan) is deze week gearresteerd vanwege huiselijk geweld en heeft een nacht in de cel doorgebracht. Inmiddels is Rose, na een bezoek aan de rechter, weer op vrije voeten.
Adam Rose zat een schorsing van 60 dagen uit vanwege een overtreding van de WWE Wellness Policy. De schorsing is na de arrestatie door WWE omgezet in een schorsing voor onbepaalde tijd.
Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen