Voormalig WWE-ster Chyna (45) overleden

chynaarticle--815370a43e47a3b00ec8a2dfdf443bcdJoanie Laurer alias Chyna is op 45-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar management vandaag bekendgemaakt.


Chyna debuteerde in 1997 in de WWE als bodyguard van Triple H (met wie ze ook een relatie had) en speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van het personage van The Game. Ook was ze lid van de spraakmakende groep D-Generation X, stond ze op de cover van Playboy en was ze de eerste en enige vrouwelijke Intercontinental Champion, ze versloeg Jeff Jarrett in oktober 1999. In 2001 werd haar WWE-contract niet verlengd.
Na haar WWE-carrière ging het snel bergafwaarts met Chyna. Ze kampte met een drugsverslaving en maakte ze een sekstape met haar voormalige vriend Sean ‘X-Pac’ Waltman. Laurer woonde een aantal jaren in Japan waar ze sporadisch in de ring stond en Engelse les gaf. Ze keerde kortgeleden terug naar de Verenigde Staten, met het doel om terug te keren in de WWE. De sports entertainment organisatie had echter geen interesse in de voormalige superster.
Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen