Triple H komt naar Brussel, RAW en SmackDown te zien in Nederland, WWE Payback

WM30_04062014cm_1790Triple H neemt het donderdag 21 april tijdens WWE Live: WrestleMania Revenge in Brussel op tegen Dean Ambrose. De veertienvoudig WWE World Heavyweight Champion vervangt The Undertaker in de Belgische hoofdstad.
RAW en SmackDown te zien in Nederland
WWE RAW en SmackDown zijn in Nederland exclusief te zien op YouTube.com/WWE. Dat heeft WWE Nederland bekendgemaakt.
WWE Payback
WWE World Heavyweight Champion Roman Reigns zet het goud tijdens WWE Payback op het spel tegen AJ Styles. Ook neemt Intercontinental Champion The Miz het in Chicago op tegen Cesaro, staat Kevin Owens tegenover Sami Zayn en treft Dean Ambrose de legendarische Chris Jericho. Bovendien verdedigt Charlotte de WWE Women’s Title in de nacht van zondag 1 op maandag 2 mei tegen Natalya. De twee vrouwelijke superstars stonden eerder tegenover elkaar in de finale van het NXT Women’s Championship toernooi in mei 2014. Net als in NXT geven Ric Flair (de vader van Charlotte) en Bret Hart (de oom van Natalya) acte de présence in de Allstate Arena.

Adam Rose en Konnor 60 dagen geschorst
Adam Rose en Konnor zijn 60 dagen geschorst vanwege een overtreding van de WWE Wellness Policy. Dat heeft WWE bekendgemaakt. Voor beide Superstars is het de tweede overtreding.
© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen