Sasha Banks uit de roulatie, Kane wil burgemeester worden, WWE-debuut Shinsuke Nakamura

RAW_04182016rf_1698Sasha Banks heeft op 15 mei tijdens een WWE Live evenement in Charlottesville, Virginia een hersenschudding opgelopen nadat ze knie tegen het hoofd kreeg van scheidsrechter Darrick Moore. Het afgelopen weekend kwam The Boss niet in actie in de ring en werd ze vervangen door Summer Rae.
• Over Summer Rae gesproken: de voormalige American Football ster van de Chicago Bliss keerde afgelopen weekend terug in de ring. Summer kampte de afgelopen weken met een hersenschudding – opgelopen tijdens WWE Live tour in Europa.
Naomi is sinds 23 april uit de roulatie vanwege een enkelblessure.
Kane (Glenn Jacobs) heeft plannen om in 2018 een gooi te doen naar het burgemeesterschap van Knox County, Tennessee. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion woont in Knoxville, Tennessee.
• De kans is groot dat ook Ryback de WWE gaat verlaten. Na het incident van een aantal weken geleden is er geen contact meer geweest tussen The Big Guy en WWE-baas Vince McMahon.
NXT_04282016ej_2403Shinsuke Nakamura maakt op 1 juli zijn debuut op de main roster van WWE. De in Japan legendarische Superstar neemt het tijdens WWE Live in Ryōgoku Kokugikan op tegen Bray Wyatt. Kaarten voor de show in Tokio zijn -dankzij de aanwezigheid van The King of Strongstyle– uitverkocht.
Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen