Orlando wil WrestleMania 33

Champs-Sports-Bowl-between-FSU-Notre-Dame-12.29.11.jpgDe Citrus Bowl in Orlando, Florida lijkt toch de voornaamste kandidaat voor WrestleMania 33 in maart/april 2017. Gisteren maakte de stad officieel bekend dat ze een bid hebben gedaan om de grootste WWE-show van het jaar opnieuw naar The City Beautiful te halen.
De huidige thuishaven van MLS-club Orlando City SC was in 2008 ook al eens gastheer van The Showcase of the Immortals. Onder toeziend oog van ruim 74.000 toeschouwers moest The Big Show het onderspit delven tegen Floyd ‘Money’ Mayweather en won The Undertaker de World Heavyweight Title van Edge.
Lange tijd leek het erop dat de drieëndertigste editie van WrestleMania zou plaatsvinden in het nieuwe U.S. Bank Stadium in downtown Minneapolis, Minnesota. Eind vorig jaar werd bekend dat WrestleMania in 2017 niet naar de nieuwe thuishaven van NFL-club de Minnesota Vikings komt.
Ook Lincoln Financial Field, de thuishaven van de Philadelphia Eagles, is nog in de running voor WrestleMania 33. De laatste keer dat WrestleMania plaatsvond in The City of Brotherly Love was in 1999. Tijdens WrestleMania 15 won ‘Stone Cold’ Steve Austin de WWE Title van aartsrivaal The Rock. Philadelphia was ook in de race voor WrestleMania 31. Die show ging echter aan de neus van Philly voorbij en werd gegund aan Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië.
Dit jaar vindt WrestleMania 32 plaats op zondag 3 april in het gigantische AT&T Stadium in Arlington, Texas.
Foto: Orlando Citrus Bowl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen