Kevin Owens is de nieuwe Universal Champion

The Game pedigree Rollins
Vorige week deed Finn Balor tijdens Monday Night RAW afstand van zijn Universal Championship. Er werd een serie van matches aangekondigd, en de finale was een Fatal 4 Way tussen Seth Rollins, Kevin Owens, Big Cass en Roman Reigns. Gisteravond tijdens een historisch main event van RAW vond deze match plaats, en Kevin Owens kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Dat dit gebeurde was niet de grootste verrassing, het zit hem vooral in de manier waarop.
Dé grote verrassing van de avond kwam vlak nadat Big Cass was geëlimineerd. De overgebleven deelnemers lagen allemaal buiten de ring, toen Triple H uit het niks zijn grote comeback maakte. ”The Game”, die we sinds zijn verliespartij tegen Roman Reigns tijdens WrestleMania niet meer gezien hadden, zorgde er met een Pedigree voor dat Reigns uitgeschakeld kon worden, waarna het alleen nog tussen Rollins en Owens ging.
Seth Rollins is Triple H zijn protegé, en het was dan ook tot ieders verbazing dat hij juist hem aanviel en uitschakelde, wederom met zijn finisher de Pedigree. Hierna hoefde Owens hem alleen nog maar te coveren om de tweede Universal Champion ooit te worden.

Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen