Finn Balor doet afstand van Universal Championship

Na relinquish
Eerder gisteravond werd bekend dat Finn Balor in zijn match voor de Universal Title tijdens SummerSlam een schouderblessure heeft opgelopen waarvoor hij onder het mes zal moeten. De ”Demon King” is om en nabij 6 maanden uit de roulatie, en moest daarom afstand doen van zijn Universal Championship. Dit was dan ook wat hij deed. Tijdens het opening segment van Monday Night RAW gaf hij zijn belt terug aan RAW General Manager Mick Foley.
Nu was er dus geen Universal Champion, en daar moesten Mick Foley en Stephanie McMahon wat aan doen. Er werden 4 matches aangekondigd, en de winnaars hiervan zullen elkaar volgende week maandag treffen in een Fatal 4 Way Match.
In de eerste match won Seth Rollins van Sami Zayn, waarna Kevin Owens af wist te rekenen met Neville. Later op de avond won Big Cass via count-out van United States Champion Rusev, en in het main event versloeg Roman Reigns Chris Jericho na een spear.
Deelnemers Fatal 4 Way volgende week tijdens RAW:

  • Seth Rollins
  • Big Cass
  • Roman Reigns
  • Kevin Owens

In onderstaande tweet is het precieze moment te zien waarop Finn Balor zich blesseerde waarna hij afstand moest doen van zijn Universal Championship.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen