NFL Update: Blessures Vontae Davis & Matt Jones

Minnesota Vikings v Indianapolis Colts
Vontae Davis mist start van het seizoen
Indianapolis Colts-cornerback Vontae Davis mist naar verwachting de rest van het voorseizoen en de eerste maand van het reguliere seizoen met een enkelblessure, opgelopen tijdens de training. Davis werd gekozen voor de Pro Bowl na het afgelopen seizoen en is één van de beste verdedigers bij de Colts, zijn gemis zal zich dus laten voelen.
De andere startende cornerback bij de Colts, Patrick Robinson, raakte tijdens de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag geblesseerd aan zijn lies. Back-up cornerback Darius Butler heeft nog steeds last van een hamstringblessure en D’Joun Smith, de derde ronde draft pick van vorig jaar is nog steeds niet hersteld van de knieblessure die zijn rookie-seizoen ruïneerde. Problemen op de cornerback-positie dus voor de Colts.
Cromartie naar Indianapolis
Als oplossing voor die problemen hebben de Colts de ervaren cornerback Antonio Cromartie gecontracteerd. De voormalige sterspeler van de Jets kampte zelf vorig jaar met een hardnekkige heupblessure, maar zegt daar nu vanaf te zijn.


Cromartie vormde in 2010 bij de Jets een gevreesde cornerback-tandem met Darrelle Revis, maar hij is inmiddels 32 en lijkt zijn beste tijd te hebben gehad. Het feit dat hij tot het ondertekenen van het contract in Indiana nog geen team had kunnen vinden, zegt wat over de twijfels die er bestaan over Cromartie.
Siemian start derde oefenwedstrijd voor de Broncos
Denver Broncos quarterback Mark Sanchez heeft zichzelf geen goed gedaan met de twee fumbles in de tweede oefenwedstrijd van de Broncos tegen de San Francisco 49ers en weet dat zelf ook:


Denver coach Kubiak maakte maandag bekend dat Trevor Siemian zondag de kans krijgt om zich te bewijzen als de starter tegen de Los Angeles Rams. Siemian raakte geblesseerd aan zijn schouder toen hij een tackle probeerde te maken na het gooien van een interceptie, maar coach Kubiak verwacht niet dat dit hem lang van het veld zal houden:


Redskins runningback Matt Jones mist rest van preseason
De Washington Redskins zullen het de rest van de trainingsperiode moeten doen zonder startende runningback Matt Jones. Jones raakte vrijdagavond geblesseerd aan zijn schouder. Verwacht wordt dat hij op tijd hersteld is voor de start van het seizoen. De Redskins hebben na het vertrek van Alfred Morris naar de Dallas Cowboys niet veel diepte meer op de positie dus zullen hopen dat het herstel voorspoedig verloopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen