UFC 200: Nunes nieuwe kampioen, Lesnar succesvol terug

Prelims
Joe Lauzon verslaat Diego Sanchez
– TKO (eerste ronde)
Het gevecht tussen de vurige Sanchez en de felle Lauzon is wat de Amerikanen een ‘barnburner’ noemen. Gegarandeerd vuurwerk. Sanchez is een enorm vermakelijke vechter met een karakteristieke stijl, Lauzon is in het bezit van talloze fight bonussen. Maar een echte barnburner wordt het echter niet. Lauzon verrast Sanchez met een aantal harde stoten, en Sanchez is in de eerste ronde al snel in grote problemen. Even weet hij niet meer waar hij is, Lauzon weet het echter wel en beukt meedogenloos door op de verbouwereerde Sanchez. Met nog een paar harde stoten dwingt hij de scheidsrechter tot ingrijpen. ‘The Nightmare’ wordt voor het eerst in zijn carrière gestopt door stoten.


Gerard Mousasi verslaat Thiago Santos
– Knockout (eerste ronde)
Onze eigen Gegard Mousasi maakt ook zijn opwachting op de card. Toen Jones van de card werd gehaald lobbyde hij voor een gevecht tegen Daniel Cormier. Helaas voor de Nederlander viel de keuze op Anderson Silva. Santos is een gevaarlijke tegenstander, hij won zijn laatste vier partijen, waarvan drie op KO. Mousasi neemt snel het midden van de ring en neemt snel het initiatief. Hij heeft al snel de Braziliaan tegen het hek, Santos kan nog wel opstaan maar daarna ramt Mousasi een linkerhoek en uppercut hard op het gelaat van de Braziliaan. In de eerste ronde wint de Nederlander op knockout!


Jim Miller verslaat Takanori Gomi
– TKO (eerste ronde)
UFC 200 begon met de partij tussen Miller en Gomi in de lightweight division. De Japanner komt vrijwel onmiddellijk in de problemen tegen de grondspecialist Miller. Zodra het gevecht naar de grond gaat is ‘The Fireball kid” Gomi de sigaar, Miller is simpelweg te sterk op de grond en wint via TKO.


Foto: Getty Images / Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen