Fight Night 95: Lansberg volgende slachtoffer van Cyborg

img_1893-2
Afgelopen nacht heeft Cristiane Justino ‘Cyborg’ ook haar tweede partij in de UFC gewonnen. Dit keer was Lina Lansberg het slachtoffer van een harde KO. Cyborg won overtuigend voor eigen publiek. Voor Antonio ‘Big Foot’ Silva lijkt het doek te zijn gevallen in de UFC. De Braziliaan won maar een van zijn afgelopen zeven partijen en vannacht bleek Roy Nelson ook te sterk.
Renan Barao en Francisco Trinaldo maakten ook hun opwachting in de octagon afgelopen nacht in Brazilië. Een overzicht van alle gevechten lees je hieronder.
Cris Cyborg verslaat Lina Lansberg
– TKO (2e ronde)

Aan de video hierboven is te zien hoeveel Lansberg heeft moeten incasseren. De Zweedse heeft het wel langer volgehouden tijdens haar UFC-debuut dan veel hadden gedacht. Vanaf de eerste bel was het Cyborg die het gevecht domineerde. Voor Lansberg was het vooral een kwestie van verdedigen. Het was de takedown in de tweede ronde die het begin van het einde voor Lansberg inleidde. Met harde ground-and-pound moest de scheidsrechter en een einde aan maken en won de Braziliaanse zo haar tweede UFC gevecht.
De grote vraag is nu wat er nu gaat gebeuren met Cyborg. Ze zit in een gewichtsklasse die niet bestaat in de UFC en moest voor dit gevecht al heel veel afvallen. President Dana White hoopt op Ronda Rousey tegen Cyborg in de toekomst, maar dan is de vraag in welke gewichtsklasse dat gevecht plaats zal moeten vinden. Het is een interessante ontwikkeling voor de Braziliaanse, die afgelopen nacht weer heeft aangetoond waarom ze een van de beste vrouwelijke MMA-vechter is.
Renan Barao veslaat Phillipe Nover
– Jurybesluit (unaniem)

Roy Nelson verslaat Antonio Silva
– KO (2e ronde)

Francisco Trinaldo verslaat Paul Felder
– TKO (3e ronde)
Eric Spicely verslaat Thiago “Marreta” Santos
– Opgave (1e ronde)
Godofredo Pepey verslaat Mike De La Torre
– Opgave (1e ronde)
———-
Preliminary Card
Michel Prazeres verslaat Gilbert Burns
– Jurybesluit (unaniem)
Rani Yahya verslaat Michinori Tanaka
– Jurybesluit (unaniem)
Jussier Formiga verslaat Dustin Ortiz
– Jurybesluit (unaniem)
Erick Silva verslaat Luan Chagas
– Opgave (3e ronde)
Alan Patrick verslaat Stevie Ray
– Jurybesluit (unaniem)
Vicente Luque verslaat Hector Urbina
– KO (1e ronde)
Gregor Gillespie verslaat Glaico Franca
– Jurybesluit (unaniem)
Foto: UFC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen