Stanley Cup Update #34: Golden Knights komen langszij


Vier teams zijn nog in de race voor de Stanley Cup. De Conference-finales zijn onderweg en hier houden we je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.DE HEADLINES

De Vegas Golden Knights lieten hun tegenstander even uitrazen. Het fanatieke publiek schreeuwde de Winnipeg Jets naar voren, maar het leverde dit keer niets op. De Golden Knights konden weer vertrouwen op Marc-André Fleury. De goalie keerde 30 schoten. Tomas Tatar werd de laatste wedstrijden buiten de line-up gelaten, maar haalde in Game 2 zijn gram. Met z’n eerste goal van deze play-offs zette hij de Golden Knights op een 1-0 voorsprong.
In de slotfase van de eerste periode maakte Jonathan Marchessault er 2-0 van. Diezelfde Marchessault sloeg in de derde periode alle energie uit het Bell MTS Place. Kyle Connor had zojuist de aansluitingstreffer gescoord, maar met z’n tweede van de avond kreeg Marchessault de fans in Winnipeg stil.

DE HIGHLIGHTS

UP NEXT

SERIE IN EVENWICHT: 1-1
Paul Maurice en zijn Jets weten nu dat ze in de Golden Knights een serieuze tegenstander hebben. Nu ze in Winnipeg een wedstrijd hebben verloren, zijn ze het thuisvoordeel voorlopig kwijt. Woensdagnacht (03.00 uur CEST) mogen de Jets in Sin City proberen dit voordeel terug te pakken. De Golden Knights verloren nog maar één thuiswedstrijd dit postseason en dat was ook nog in een 2OT. Willen de Jets een kans maken, dan moeten ze een manier vinden om Jonathan Marchessault af te stoppen. De aanvaller noteerde in de laatste vier wedstrijden minimaal één punt.

Coverfoto: Ethan Miller/Getty Images

Hans Mulder
Hans Mulder
Dankzij de Braves en de Twins gegrepen door MLB. Wat later door een simpele videogame besmet met 't ijshockeyvirus en blij dat ik hier beide liefdes mag beschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen