Stanley Cup Update #32: pikstart voor Winnipeg Jets


Vier teams zijn nog acht overwinningen verwijderd van de Stanley Cup. De Conference-finales zijn onderweg en hier houden we je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.DE HEADLINES

De Vegas Golden Knights wisten in de openingsfase niet waar ze het moesten zoeken. Zelfs Marc-André Fleury kon de meubelen niet redden en voorkomen dat de Winnipeg Jets uitliepen naar een 3-0 voorsprong. De bezoekers uit Sin City herpakten zich enigszins. De bezoekers slaagden er echter geen moment in de druk echt op te voeren. Jets-captain Blake Wheeler had met drie assists een belangrijk aandeel in deze 4-2 overwinning. Patrik Laine had het lastig tegen de Nashville Predators, maar in deze serie had hij z’n goal al binnen zeven minuten te pakken.

DE HIGHLIGHTS

UP NEXT

JETS LEIDEN SERIE: 1-0
De Golden Knights hielden Drew Doughty en Brent Burns aardig in bedwang in de eerste twee series, maar Dustin Byfuglien zorgt voor wat meer hoofdbrekens. De fysiek sterke verdediger was in Game 1 al goed voor twee punten. Maandagnacht (02.00 uur CEST) zal ook Marc-André Fleury zich willen revancheren. Het save percentage van de goalie bleef steken op .846. De Jets daarentegen gaan verder met waar ze gebleven waren. Voor de achtste keer in dit postseason scoorde Winnipeg vier goals of meer.

Coverfoto: Getty Images

Hans Mulder
Hans Mulder
Dankzij de Braves en de Twins gegrepen door MLB. Wat later door een simpele videogame besmet met 't ijshockeyvirus en blij dat ik hier beide liefdes mag beschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen