PREVIEW! 'Onze Helden' reportage featuring #DutchPride Daniel Sprong!

Daniel Sprong Helden
Vanaf vandaag is aflevering 10 van de serie ‘Onze Helden’ op ITV of Play van KPN te zien. In deze portretserie worden bijzondere verhalen of prestaties van Nederlandse sporters in het buitenland belicht door het sportblad Helden in samenwerking met KPN. Met gepaste, maar grote trots mogen wij bij SportAmerika bekend maken dat in de aflevering van vandaag niemand minder dan onze #DutchPride Daniel Sprong te zien zal zijn.
In onze column van 28 oktober jl, deden wij een gepassioneerde oproep aan de grotere media om het bijzondere verhaal van Sprong op te pikken en, samen met ons, het ijshockey in Nederland weer hernieuwd leven in te blazen.
Sprong Overall Helden
‘Dit is al die jaren training en hard werken waard geweest.’
De reportage geeft een prachtig beeld weer van de droom van Sprong, het harde werken en de uiteindelijke bekroning met zijn eerste NHL treffer. Sprong vertelt openhartig over het leven in Canada als kleine jongetje, zijn passie en drive om de top te halen, het gevoel om speler te zijn van de Pittsburgh Penguins en natuurlijk over zijn jonge jaren in Nederland. De redactie van SportAmerika raadt iedereen aan om deze reportage te kijken. Over dromen najagen en waarmaken en over absolute topsportmentaliteit.
Vanaf woensdag 6 januari om 16:00 uur is de uitzending te bekijken. IJshockey liefhebber of niet; dit is een onvervalst stukje Neerlands trots in optima forma! Of #DutchPride zoals wij bij SportAmerika zeggen. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de trailer:

Helden maakt de serie Onze Helden voor en met KPN. De afleveringen zijn voor abonnees te bekijken via iTV of Play van KPN. Meer informatie staat op de website van KPN Wil je alvast wat zien van deze reportage? Kijk dan op de facebookpagina van Onze Helden, daar staan updates en korte video’s van de aflevering.
Foto’s: Onze Helden

  1. Net de special gezien! Top gedaan van Helden! Je ziet de drive en hoe graag hij het wil. En zijn dankbaarheid richting zijn ouders is ontroerend. Zet hem op, Daniel!!!!!

  2. Goedemiddag Ed .
    ben groot liefhebber van ijshockey mijn 2 oudste zoons hebben in de Amsterdam periode van Daniel met hem samen gespeeld . ben ook benieuwd naar de reportage heb alleen geen KPN . is er een alternatief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen