NHL Three stars of the week – Tavares onbetwiste leider van de NY Islanders

Na vannacht weten we wie er nog in de race zijn voor de eindoverwinning in de Stanley Cup Play-Offs en voor welke teams het seizoen definitief over is. Welke spelers namen deze week hun team op sleeptouw en kwamen in aanmerking voor de titel “star of the week”?
1: John Tavares – New York Islanders:
John Tavares was al goed bezig in de eerste weken van de Play-Offs, maar heeft die vorm weten door te zetten afgelopen week. Tavares speelde drie wedstrijden en noteerde daarin 4 punten, bestaande uit drie goals en één assist. De captain van de Islanders leverde daarmee een grote bijdrage aan de eliminatie van de Florida Panthers, de tegenstander  van de Islanders in de eerste ronde van de Play-Offs. Tavares en consorten staan nu tegenover de Tampa Bay Lightning, de ploeg uit Florida is de volgende horde op weg naar de Stanley Cup finale. Het is inmiddels de derde keer dat Tavares in de Stanley Cup Play-Offs speelt, echter is hij nog nooit zo voortvarend van start gegaan. Dat belooft wat voor de aankomende wedstrijden!
Nashville Predators v New York Islanders
2: Jamie Benn – Dallas Stars:
De volgende speler die een plaats heeft verdiend in de Three stars van deze week is Jamie Benn, de 26-jarige Canadese forward van de Dallas Stars. Net Als de Islanders wisten de Dallas Stars zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Play-Offs. De Minnesota Wild werden niet zonder slag of stoot verslagen, maar onder andere aanvoerder Jamie Benn gaf het goede voorbeeld. Benn speelde de afgelopen week slechts twee keer, maar wist daarin wel vier punten te noteren. In de wedstrijd die de Minnesota Wild de das omdeed, maakte Benn één goal en noteerde hij tevens twee assists. De Stars nemen het nu op tegen de St. Louis Blues, zij versloegen op hun beurt de Chicago Blackhawks in zeven wedstrijden. De confrontatie tussen de Stars en de Blues lijkt veelbelovend en met captain Jamie Benn in vorm, wordt het een hele opgave voor de Blues om de ploeg uit Dallas naar huis te sturen.
Benn
3: Braden Holtby – Washington Capitals:
Dit keer geen aanvaller en ook geen aanvoerder, maar een goalie! Braden Holtby wordt al lange tijd gezien als een onmisbare schakel in de ploeg van aanvoerder Alexander Ovechkin en dat heeft hij afgelopen week opnieuw bewezen. Holtby stond afgelopen week slechts twee keer tussen de palen, maar wist wel iedere wedstrijd indruk te maken. De 26-jarige Canadees wist zelfs de laatste wedstrijd tegen de Philadelphia Flyers zijn doel helemaal schoon te houden. De Washington Capitals zouden zeer ver kunnen komen met Holtby tussen de palen mits hij zijn goede vorm weet vast te houden.
Boston Bruins v Washington Capitals - Game Four

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen