NHL Three stars of the week – Scandinavische hoogtijdagen

Het was weer een mooie hockey week, met veel spectaculaire en volle wedstrijdprogramma’s. Deze week kwamen de three stars toevallig allemaal uit het hoge Noorden van Europa!

1: Filip Forsberg – Nashville Predators
Filip Forsberg kende een uitstekende week, hij scoorde 3 keer en maakte 1 assist in de wedstrijd tegen de Chicago Blackhawks afgelopen week. Ondanks dat de 21-jarige Zweed tegen de Dallas Stars puntloos bleef, noteerde hij 3 punten in de wedstrijd tegen de New Jersey Devils. In totaal kwam Forsberg dus op 7 punten in de afgelopen 3 wedstrijden deze week! Forsberg heeft dit seizoen al 49 punten in 65 officiële wedstrijden gemaakt.
Minnesota Wild v Nashville Predators
2: Patric Hornqvist – Pittsburgh Penguins
Ook Right winger Patric Hornqvist van de Pittsburgh Penguins speelde afgelopen week erg goed. In totaal wist de Zweed 6 punten te maken in 3 wedstrijden. Tegen de Arizona Coyotes maakte Hornqvist zelfs een hattrick en noteerde hij 1 assist. De Pittsburgh Penguins staan nu vierde in de Metropolitan Division.

3: Pekka Rinne – Nashville Predators
We blijven deze week bij de Scandinavische spelers, op de derde plaats staat Pekka Rinne. De ploeg uit Nashville waar Rinne tussen de pwalen staat, is bezig aan een erg sterke reeks. De Predators behaalden afgelopen week de volle 6 punten en Rinne keepte uitstekend, dit was terug te zien in zijn save-percentage van 96,2%. In de wedstrijd tegen St. Louis Blues hield de Finse goalie zelfs zijn doel helemaal schoon.
St Louis Blues v Nashville Predators
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen